Kvak.com

Regina

četrtek, 7. januar 2016

Regina: EMA 2016: Mario Galunić razkril imena nastopajočih

evrovizija,ema,mario galunic
Mario Galunić je objavil 10 imen nastopajočih na izboru slovenskega predstavnika na Pesmi Eurovizije 2016, ki bo potekal 27. februarja.
Izbrani izvajalci so: Anja Baš, Anja Kotar, D Base, ManuElla, Nuša Derenda, Raiven, Regina, SAN Di EGO, Sebastijan Lukovnjak, Žan Serčič. Zmagovalec Eme nas bo maja v Stockholmu predstavljal na Pesmi Evrovizije 2016.
  Več
nedelja, 24. avgust 2014

Regina z ljubljenjem do popolne postave

Regina
Regina bo naslednje leto praznovala abrahama, a ima pevka telo 20-letnice! Čeprav se že vrsto let ukvarja s športom, prav tako je tudi neutrudna žurerka in marsikatero noč prepleše, pa ima Regina še en recept kako do popolne postave: "Dobra volja in dobra mera samozavesti, to te vedno pomladi in to je ta čudež, ki se ga ne da kupiti ne v lekarni ne v drogeriji. Samozavest je ključnega pomena. In pst, bom povedala na uho: ljubljenje je zdravilo proti vsemu, predvsem pa povečuje dobro voljo in samozavest." (vir: Story) Več
torek, 22. april 2014

Cribs po slovensko: Regina pokazala svoje razkošje

Regina
Regina je kameram odprla pot v svojo hišo, ki sta jo z možem prenovila v sodobnem slogu. Oprema hiše, ki se razteza v treh nadstropjih, je res razkošna, pevka pa jo dopolnjuje še z umetninami, ki jih ustvari sama. (vir: zurnal24.si)
Kliknite tukaj za ogled videa.