Kvak.com

Sonja Plešnar - kreatorka posnela prvo pesem, njen mentor pa poslanec Barovič

torek, 9. avgust 2011
Sonja Plešnar, Galeb, Urška Čepin, Bogdan Barovič
Sonja Plešnar, najbolj znana kot modna kreatorka in prijateljica Urške Čepin s precej bizarnim izgledom, je sedaj postala še pevka. Posnela je pesem Galeb, ki jo je zanjo napisal kar poslanec Bogdan Barovič (SNS). Gospodična trenutno išče sponzorje, da bo lahko lansirala svojo glasbeno kariero in upa na čim več medijske podpore in nastopov. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Striček Cviček pravi:
  9.8.11 ob 14.21

  Kdo pravi, da je Frankenstain moškega spola. Zanimivo bo opazovati ta propad razrezanega tkiva. Čakamo tudi na sesutje tete Miše Molk, ki se bo zgodil v naslednjem letu.

 2. vy pravi:
  9.8.11 ob 15.07

  Hahaha...nekaterim se res kisajo možgani...........

 3. grozni pravi:
  9.8.11 ob 17.55

  išče tudi dvorano s petimi sedeži da se bo lahk hvalila da jo je napolnila

 4. pattrisha pravi:
  10.8.11 ob 11.08

  ooo bed, ta ženska me je pa pošteno prestrašla
  omg njen videz ?
  o moj bog !

 5. lucky pravi:
  10.8.11 ob 12.28

  Zenske,ki vas mikajo plasticne operacije,dajte si njeno sliko na vidno mesto,da vam bo v opomin,da ne boste delale neumnosti.Uporabna pa je tudi za na hladilnik ali pa za v shrambo,ce imate otroke in veliko marmelade:)

 6. jani pravi:
  12.8.11 ob 23.57

  vsi zgoraj ste super napisali.
  Ko se pogleda to osebo, se je ne more imenovati niti ženska, niti človek, ampak FRANKENSTEIN-ka. Zato naj raje poje pesem z naslovom: "JAZ SEM FRANKENSTEIN-ka" .... to da poje pesmi s naslovom "GALEB" se mi ubogi galebi smilijo.
  Baje je ta oseba Sonja ljubiteljica živalskih vzorcev??? upam, da ne nosi prelepe živalske vzorce??
  Naj nosi vzorec najgrše živali na svetu, ki so jo znanstveniki, ki preučujejo živalski svet izbrali za najgršo žival na svetu - imenuje se: BLOBFISH - to je kepasta in mehurjasta riba, ki je kopija te osebe Sonje, ki za sebe misli, da je lepa!!!!
  Za bruhati, ko se jo samo na hitro pogleda!

 7. jani pravi:
  13.8.11 ob 00.04

  ....( še to napišem, kot nadaljevanje mojega zgornjega komentarja) ....
  Ta najgrša žival na svetu, ki se imenuje BLOBFISH plava kar 200 m pod morsko gladino - torej se sigurno zaveda, da ni privlačna in se ne kaže.
  In ta grdoba od osebe Sonja - Frankensteinka - pošast se kaže ljudem in sedaj še poje in potem še išče sponzorje, da bo lansirala svojo glasbeno kariero.
  Sponzor je lahko samo nekdo, ki je slep in gluh!!!!!!

 8. grozni pravi:
  13.8.11 ob 15.27

  a če je prijateljica čepinke potem mi je znano odkod tak ksiht-babe so eksperimentirale nova škropiva proti peronospori na sebi

 9. Bučka pravi:
  16.11.11 ob 11.48

  totalno zmešana

 10. Klek pravi:
  16.11.11 ob 11.51

  Z metlo med nogami spada na hrib čarovnic

 11. cvetačka pravi:
  14.6.13 ob 21.17

  ja tale Sonja ni samo ponesrečeno grda je še velika lažnivka,svojo zgodbo si je na čisto izmislila, v resnici je njena življenjska zgodba čisto drugačna,in predno je začela stradati in odšla v tujino je bila prav lepo dekle .Njen največji problem je prevelika samovšečnost brez kančka samokritike .