Kvak.com

Martina Cifer (Slovenski top model) - manekenka zdaj dela v pekarni

ponedeljek, 25. julij 2011
Slovenski top model, Martina Cifer
Recesija je precej prizadela slovensko estrado - pri tej že tako ali tako ne moremo govoriti o pravem zvezdništvu, sedaj pa je pomanjkanje pritisnilo še bolj in marsikateri estradnik si je primoran poiskati konkretnejšo zaposlitev. Pevka Maja P. tako zdaj dela na "šalterju" v eni od podružnic SKB banke, Sanja Grohar je tajnica pri Jelovici, Maja Kljun se je iz Hollywooda vrnila v Slovenijo in dela na Infonetu. Tudi Martina Cifer, svetlolaska iz resničnostnega šova Slovenski top model, je nekoč sanjala o manekenski karieri, sedaj pa je povsem zadovoljna z delom v Pekarni Blatnik: "Ljudem sem hotela dokazati, da znamo manekenke delati tudi kaj drugega kot pa se samo sprehajati po modni pisti, saj je moje delo zelo odgovorno." (vir: Story, pozareport.si)
Komentarji:
 1. Gonzo pravi:
  25.7.11 ob 06.10

  Francelj je vsak dan bil pijan na delovnem mestu. Nekega dne, ko pa je bil slučajno trezen, je šef rekel . Joj, kako je naš Franci danes priden!"

 2. Striček Cviček pravi:
  25.7.11 ob 08.33

  Ja ja, tetke, v službo bo treba, ni gelta več za afnanje, he he

 3. Anonimni pravi:
  25.7.11 ob 08.37

  Preživeti je treba na nek način. Sicer je pa vsako pošteno delo častno.

 4. ozy pravi:
  25.7.11 ob 17.42

  Money, te ravno ne razumem, moj sin je pilot in je enkratn fant, pa ne zato, ker je moj. To so res krasni ljudje ne glede na spol. Sem človek, ki cenim izobražene ljudi.

 5. Anonimni pravi:
  25.7.11 ob 20.14

  Tale pa res ni podobna neki lepotici.

 6. Striček Cviček pravi:
  26.7.11 ob 08.38

  K ena sitna kljuka je. Bože nedaj, da maš takole doma na hrani.

 7. ja pravi:
  26.7.11 ob 11.45

  ja, saj res ne paše ta "nosata Martina" na modno pisto. Nos ima obupno grozen in ne more biti manekenka!
  Naj raje peče kruh!

 8. Striček Cviček pravi:
  26.7.11 ob 12.22

  S tem nosom kruh ne more prodajat, lahko ga le peče nekje uzad, da jo kupci ne vidjo. Še bolš pa je, da v skladišču sedi, pa podgane odganja.

 9. Manica pravi:
  26.7.11 ob 13.45

  Joj kako ste žleht. Rajši peči kruh, kot se prodajati kot marsikatera naša estradnica.
  Pa kaj je narobe z delom v pekarni. Zanjo je to kvečjemu pohvalno. In delo je seveda odgovorno kako, da ne. Vsi pa tudi ne morejo biti izobraženi. Ljudi, ki si pošteno služijo kruh je treba spoštovati, pa naj si gre za direktorja ali snažilko.

 10. Tinček Pobalinček pravi:
  26.7.11 ob 14.36

  Kaj Maja Klun, ta naša igralka svetovnega kova, ki je pretresla Slovenijo z 0,3 sekunde dolgim statiranjem v Spajdermanu ni več v Hollywoodu???? A Plestenjak jo tut ne mara več??? Aja, zdaj mu Maša noge narazen daje, skoraj sem pozabu. Sanje so vedno kratkega daha, so pa lepe dokler tajajo in je prov, da jih ima vsak mlad človek. In se strinjam, punca raje se drž poštenega kruha kot pa se nastavljat starim dedotom. Maš moje čestitke!

 11. Striček Cviček pravi:
  26.7.11 ob 14.48

  Kakšne čestitke? V pekarno ni šla po svoji volji, ampak ker drugega ni, jebači pa so zategnl mošnjičke.-)

 12. bolano pravi:
  26.7.11 ob 15.36

  Bolni ste vsi po vrsti. Prou hranite se na "domnevni" stiski ljudi, ki jih sploh ne poznate. V ogledalo se poglejte pa mal premislite. Ja ženska ima job v pekarni, ja in???? Glede na to da se vi zmišljujete stvari in jih čez minutko jemljete kot dejstvo, bom pa še jaz malo kreativna - verjetno ste vsi na sociali, brez lajfa, brez ljubezni, pa s par 10 kg preveč!

 13. bolano pravi:
  26.7.11 ob 15.38

  Pa da ne govorim o tem, da nimate pojma o manekenstvu. Naša najbolj uspešna manekenka izven naših meja je Valerija Kelava. Mal pogooglite, sej veste kaj je Google a ne?
  Vaše osebno mnenje ne šteje, ko se pogovarjamo kdo je uspešen in kdo ne.

 14. grozni pravi:
  27.7.11 ob 17.09

  ojoj ajoj, se že posipam s pepelom! Če punca noče, da o njej razpravljamo, pa naj se ne sili u medije, pa bo gmah, a ne! Ja bogica, če bi mal pohitela, bi lahko pa dedka Rajkota ujela.... zdej ga je pa druga speljala....

 15. grozni pravi:
  31.7.11 ob 18.29

  zdaj ko vem da dela v pekarni razmišljam o nakupu novih zob-takih z žagico(za dober trd kruh)

 16. snoopy pravi:
  21.9.11 ob 10.08

  folk's kok ste bedni! tinchy ne peče kruh ampak dela u pisarni in si pili nohtke in se pogovarja z strankam po telefonu in se vm smeji k ste tok bedni.. opla če zna pa kruh spečt pa še tok bolš sam mislim da to ni njen poklic... tisti k jo ne poznate ne govorte bedarij k je pička nora in tok zabavna pa direktna da bi vm usem j.... use po spisku!! baš ste jadni nimate druzga za počet k pa opraulat! tinxhy je cool bejba,to tinchy ti si carica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!