Kvak.com

Marjanca Scheicher - na policah kmalu Kešpička 2

torek, 19. julij 2011
Marjanca Scheicher, Kešpička
Marjanca Scheicher je napisala nadaljevanje uspešnica Kešpička. Trač novinarka, sicer znana po biografijam Damjana Murka in La Toya, pravo: "Knjiga naj bi sicer izšla že julija, vendar se je zaradi dopustov vse nekoliko zamaknilo. Je pa tekst oddan, v Učilih so navdušeni nad njim, z njimi imam tudi že podpisano pogodbo, nad koncem bo zagotovo zadovoljna tudi komentatorka slavnih Angelca Likovič ... (smeh) Seveda pa sem prepričana, da bo všeč tudi vsem tistim, ki so fascinirani nad prvim delom. Še vedno je v knjigi veliko seksa, erotike, dodala pa sem še več zdolgočasenih bogatunov in seksi športnikov, za katere velja, da so itak najbolj divji v postelji." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. blond power pravi:
  19.7.11 ob 13.17

  Ja to je pa rdečelaska z največ čudaške domišljije v Sloveniji. Njene fantazije in fantazme pa lahko redno beremo tudi v reviji Nova. Njene knjige so itak pod nivoje. Da so v Učilih zadovoljni, ne čudi, saj tudi sicer ne premorejo dosti dobrih knjig. To so tiste cenene bukvice, bestsellerji, ki jh najdete v vsaki štacuni. Žal včasih edine knjige, ki jih povprečni Slovenec prime v roke. Zato pa je tako kot je.

 2. jani pravi:
  19.7.11 ob 14.47

  Meni pa ta Marjanca Scheicher deluje Kešpučka 100%.
  Če piše take "poceni" zadeve, je to sogurno vse na njenem nivoju in tudi sama išče zelo bogatega partnerja ... in ker ni tako privlačna, kot bi mogla biti za "bogataše", ga ne dobi, niti ga ne bo dobila. In zato piše in piše svoje globoke sanje, ki so na najnižjem nivoju! Pa kakšna pisateljica neki? Pa kakšna komentatorka neki??? Odgovor na to: Marjanca je samo POCENI pisateljica in SRAMOTA ZA SLOVENIJO!

 3. Striček Cviček pravi:
  19.7.11 ob 14.54

  Ne se preveč razburjat, ljudstvo obubožano. Od urednika sm zahtevu, da odpre pljuvalnik Zeneli, in ker je ta še v pripravi, nam je začasno vrgel tole kost od Marjance.

 4. bla bla pravi:
  19.7.11 ob 15.47

  Žalostno je, da se slovenisti spustijo na takšen nivo. Navsezadnje je avtorica študirala slovenščino, pa ji ni videt. :) In če ne bi delala za razpito trač revijo, nikoli ne bi nihče njene knjige objavil.
  Se mi zdi da bo Kešpička2 dejavu tega:
  http://www.youtube.com/watch?v=aLo7Aw5sb0g

 5. ej jani pravi:
  19.7.11 ob 17.38

  Marjanca je poročena ženska s kmetije. Kako vam kr nekaj na zeljniku zraste in temu še celo verjamete:)

 6. bla bla pravi:
  19.7.11 ob 18.20

  A se Marjanca preživlja s pridelovanjem krompirja? Ali pisanjem tračerskih nebuloz? Noben resen slovenist, novinar, poročena oseba ali pristna kmetica se ne bi lotil pisanja takšnih knjig, kaj šele da bi jih brez sramu podpisal. Malo samokritike ne bi škodilo včasih.

 7. za bla bla pravi:
  19.7.11 ob 22.37

  kva je teb bed

 8. bla bla pravi:
  20.7.11 ob 00.25

  tok bed kot Marjanci pa vseeno še ne :)

 9. k'r en pravi:
  20.7.11 ob 01.00

  Če je pa s kmetov doma, naj pa raje dela na njivi in naj ima živali: krave, prašiče, vole in bike.
  Tako, da ne bo imela časa pisati KEŠ KNJIG, KI NISO NITI KNJIGE, NITI NIČ OD NIČA.
  Zakaj piše take debilne teme? Tako pisanje tračev - ni normalno pisanje. In potem se še imenuje, da je pisateljica !!!!!!

 10. po kmečko pravi:
  20.7.11 ob 08.24

  Čudi me kako lahko poročena ženska in mlada mamica v svojem pisanju zliva toliko gneva po ljudeh, ki imajo prav tako zasebno življenje in otroke. Vse ostudno pisanje o Urški Čepin politi s spermo ipd je prišlo izpod njenega peresa. Pa še kakšna druga neokusnost tudi, saj Marjanca velja za najbolj verbalno pokvarjeno »novinarko« trač edicij. Kot kakšna pornesa se slika v srebrnem spodnjem perilu za promocijo nove knjige. Javno razlaga, da ji je to perilo kupil mož, javno v stilu Nane razlaga o seksu z možem, kako ga je spoznala – tako da je varala bivšega fanta- itd. Pa še vedno ta podurednica revije Lea trdi, da se njen mož, zaposlen v Slovenski vojski, ne želi izpostavljat. Ona je alfa in omega, ona določa kdo je javna oseba v Sloveniji in kdo ne, koga je treba ponižat, razžalit, uničit. Tudi če gre za osebe, ki so manj javne kot njena familija. Ampak na srečo se ne najde noben tako izrojen pisun, ki bi z enakimi smrtonosnimi zamahi vihtel pero po njeni zasebnosti.

 11. Striček Cviček pravi:
  20.7.11 ob 12.25

  Nagradna igra. Koga bi najraje vzeli s seboj na samotni otok:
  1. Scheicherjeva
  2. Zenelijeva
  3. Zidarja v roza kombineži
  4. Senico brez kravate

  Za pravilni odgovor sledi nagrada in sicer:
  14 dni križarjena po sredozemskem morju za dve osebi all inclusive na lastne stroške.

 12. ozy pravi:
  20.7.11 ob 14.27

  Striček Cviček na lastne stroške grem kamor hočem, brez pravilnega odgovora, sicer je tvoja nagradna igra kar izvirna.

 13. sonjci pravi:
  6.11.11 ob 19.26

  grozaaaaaaaaaaaaaaaa