Kvak.com

Vlado Kreslin - izkoristil zvezdniški status pri zdravniku?

sreda, 8. junij 2011
Vlado Kreslin
Vlado Kreslin se je po pripovedovanju priče meni nič tebi nič vrinil v vrsti v zdravstvenem domu na Metelkovi v Ljubljani, kjer so navadni smrtniki že kar dolgo čakali, da pridejo na vrsto: " ... Ko je prišel v čakalnico, je mirno potrkal na vrata zdravnika in kar vstopil, nato pa ga kar dolgo ni bilo ven. Očitno je izkoristil svojo prepoznavnost, saj ga zdravniško osebje ni zavrnilo, da mora počakati na vrsto. Zelo slab vzgled vsem. " (vir: Nova) Dodano 16/6/11: Kreslin se je že odzval na navedbe v Novi: „V vaši reviji ste 6. 6. 2011 objavili članek z naslovom "Vriva se pri zdravniku", v katerem ste navedli, da naj bi se „vrival pri zdravniku“. Navedba je neresnična in netočna. Dejansko sem pred kratkim obiskal svojo osebno zdravnico v ZD Metelkova in tako, kot čakam vedno in kot čakajo vsi, tudi tokrat čakal na pregled v vrsti. Zdravnica me je po pregledu napotila v laboratorij, po laboratorijske izvide k zdravnici pa sem resnično odšel mimo vrste - tako, kot to počnejo vsi pacienti. Dlje sem se v ambulantnih prostorih zadržal preprosto zato, ker je imela zdravnica v ambulanti drugega pacienta in sem sam nanjo čakal v predprostoru pri medicinski sestri. Takšen je utečen sistem v zdravstvenem domu, ki velja za vse paciente, zato sam nisem in tudi nočem biti nobena izjema. To vam lahko potrdi tudi moja osebna zdravnica. Žal je vaša bralka prehitro in napačno sklepala, da se "vrivam", morda tudi zato, ker ljudje od "prepoznavnih" ljudi avtomatično pričakujejo takšno obnašanje.“ (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. Striček Cviček pravi:
  8.6.11 ob 10.59

  In tako je tudi prav. Ne vem zakaj bi Kreslin čakal, če so v vrsti brezposelni in penzioneri, ki imajo za to dovolj časa.

 2. Gonzo pravi:
  8.6.11 ob 12.23

  Striček Cviček, ja porkafix, je bil spet en kozarček preveč?

 3. tija pravi:
  8.6.11 ob 13.12

  hahaha Striček ti ga pa res pihneš-včasih si pa prav simpatičen-poudarjam - VČASIH!

 4. Striček Cviček pravi:
  8.6.11 ob 13.46

  Zdravstvena ekononomija gre bribližno takole; Kreslin in Zidar gresta preko vrste (prihranita čas, kateri jima primanjkuje), sestra dobi bonbonijero (da se malo posladka od vsega hudega), dohtar faše kuverico (da nadoknadi premajhno plačo), študentarija in penzioneri pa malo počakajo, ampak so zato zastojn pregledani, kajti če ne bi Kreslin in Zidar financirala dohtarja bi bil ta privatnik in za čakajočo sodrgo predrag. Ko potegneš črto so vsi nekaj dobili.

 5. hehe pravi:
  8.6.11 ob 14.00

  saj ni edini "zvezdnik", ki to počne.

 6. Striček Cviček pravi:
  8.6.11 ob 14.31

  Če bi bil edini, zdravstvo zaradi pomanjkanja plavih kuvert sploh ne bi funkcioniralo in tudi vi siromaki ne bi čakali, ker sploh ne bi imeli možnost čakati. Pri vračih vam bi mazali podplate z raznimi žaubami, he he, hik

 7. hehe pravi:
  8.6.11 ob 21.19

  Striček Cviček, kakšni siromaki neki. Že ti, ki tukaj redno pišeš, si večja zvezda kot marsikatera slovenska kvazi zezda. Če ne gre drugače, pa s cvičkom preko reda.
  Glede na to, koliko povprečen državljan financira naše zdravstvo, pa bi se vsi morali zdravit v privatnih klinikah. Pa te niti ne obstajajo.

 8. prrimoz pravi:
  8.6.11 ob 22.24

  Elita je sam ena,zato mormo pazit na njo :-((

 9. viola pravi:
  8.6.11 ob 23.48

  Moje mnenje je sledeče - Vlado Kreslin je super pevec in je resnično slaven in razpoznaven v celi Sloveniji. Tako, da ga ne moremo primerjati z nekimi osebami, ki same za sebe mislijo, da so slavne.
  To, da je šel preko vrste k zdravniku, pa ne morem komentirati - mogoče je šel samo pozdraviti zdravnika in med. sestro, ali pa jim je zapel in zaigral na kitaro kakšno njegovo prelepo slovensko pesem!!!

 10. negativc pravi:
  9.6.11 ob 08.46

  za takšne vrste ne obstajajo. To bi zdaj že morali vedeti. Denar je pač sveta vladar.

 11. Striček cviček pravi:
  9.6.11 ob 09.34

  Spisek 10. slavnih, ki si tudi ne zaslužijo čakanja v vrsti:
  strički (razvrščeni po IQ)
  1. Štern
  2. Murko
  3. Breščanski
  4. Maki
  5. Cime
  tetke (po številki vim)
  1. Jakšičeva
  2. Čepinka
  3. Auerjeva
  4. Salometka
  5. Zenelijeva

 12. tija pravi:
  9.6.11 ob 14.01

  Striček Cviček a si ti že razmišljal o tem,da odpreš svoj blog-boš imel zelo veliko obiska.Jaz se ti tako nasmejem da še drugim pripovedujem kako ga sekaš...Jaz bom sigurno tvoja obiskovalka-seveda glede na temo...lp

 13. alja pravi:
  4.8.11 ob 14.55

  JAZ PA BOM TAK REKLA...KRESLIN JE V ZADNJIH LETIH POSTAL FUL VAŽN IN RES JE, DA GRE VSEPOVSOD MIMO VRSTE.PAR LET NAZAJ SI TEGA ŠE NI UPAL POČET!ZDAJ KO PA POJE ZA LDS PA SI UPA PRIVOŠČIT VSE!ZADNJIČ PA SEM V MB NA LASTNE OČI VIDELA NJEGOVO NAJSTAREJŠO HČI NINO, KI JE TUDI ŠLA MIMO VRSTE.A TA JE VSAJ IMELA TOLIKO V GLAVI,DA JE SESTRI REKLA,DA SE NE MUDI IN DA LAHKO POČAKA!A JE SESTRA OČITNO HOTELA CD OD OČETA IN JI JE REKLA NAJ KR PRIDE NAPREJ.MISLIM................

 14. ana pravi:
  12.1.12 ob 09.32

  Kolkor vem njegova najstarejša hči sploh ne omenja očeta ki je Vado Kreslin, čeprav imata normalen odnos.Je ena tistih, ki raje ostaja skrita v Mb. ;) SVAKA ČAST NINA!!!