Kvak.com

TV sfera: Saša Lendero bo kmetica, Klemen Slakonja pa menda trepeta, da mu bodo za sovoditeljico vsilili Anjo Tomažin

petek, 27. maj 2011
Saša Lendero, Kmet išče nevesto, Klemen Slakonja, Anja Tomažin, Kmetija
Saša Lendero se očitno umika z glasbenih odrov, podjetnica pa bo svojo šovbiznis kariero nadaljevala na televiziji. Jeseni bo na TV3 vodila resničnostni šov Kmet išče nevesto. Se pa na Kmetijo, ki jo bo letos spet snemal Pop TV, kot voditeljica ne bo vrnila Anja Tomažin. Menda se zanjo ni odločil programski direktor Branko Čakarmiš. Govori pa se tudi o tem, da naj bi nekateri člani skrivnostnega omrežja Enajst lobirali, da se Anja na tv ekrane vrne v novi oddaji na nacionalki, ki jo bo vodil Klemen Slakonja. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. Jani pravi:
  30.5.11 ob 09.52

  Zelo bi bilo krasno, če bi se Anja Tomažin vrnila nazaj, za vodenje nedeljske oddaje skupaj s Klemenom Slakonjo.
  Vsi ostali dosedanji voditelji naj naprej opravljajo dela za katera so usposobljeni: Tjaša Železnik naj bo raje igralka. To je to!
  Anja Tomažin je za tako vodenje oddaje 100% enkratna!

 2. ixs pravi:
  30.5.11 ob 14.40

  strinjam se tudi jaz z predhodnico,morali bi pa tudi paziti na napovedovalce oziroma vodenje ljudi ki vodijo celotno oddajo,na primer jutranjo oddajo,Ana in fant zraven,je tudi ta začel kriliti z rokami in mahati kot mi govorjenja ne bi razumeli, kot bi bili prizadeti ,odgovorni bi jih morali opozoriti na to da so ljudje ki privabljajo gledalce ne odganjajo,in pri tem imajo jutranci,vsi trije ,tudi ta ki interjuje z gledalci na terenu,veliko napak,všeč so sami sebi,namesto nam gledalcem,ostali dnevi so vredu voditelji,tako da rajši preklopimo na druge kanale,v sredah in naprej pa jutranjo oddajo gledamo,kajti smo zdravi ljudje in razumemo govor voditeljev in napovedovalcev,kar se pa tiče Saše Lendero,boste pa usekali mimo,je preveč zjamrana,želim si Anjo Tomazin in prvo ekipo iz jutranjega programa ko ste ta program uvedli,še malo pa ga ne bomo več gledali zaradi voditeljev.

 3. mike pravi:
  31.5.11 ob 08.04

  Sicer z Anjo ni nič narobe, vendar je že sfurana. Pojavlja se na vsaki svinjski procesiji. Lahko bi dali na tv kakšne sveže obraze.

 4. Anonimni pravi:
  13.6.11 ob 16.05

  anja tomažin je KATASTROFA!

 5. Anonimni pravi:
  16.7.11 ob 14.55

  Katastrofa je Saša Lendero v Ljubezen na seniku.
  Anja Tomažin je bla v TLPju super voditeljica, nobena do zdej ni bla boljša, Klemen Slakonja je pa CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!
  On pa lahko vod kar hoče in bo dobr izpadl ker se zna prilagajt :)

 6. stani pravi:
  20.11.11 ob 20.21

  Boljšega od Klemna Slakonje ni. Takrat se vsaj nasmejimo. Itak ni nobene oddaje več namenjene za smeh in dobro voljo. Slovenci smo postali resen narod odkar se moramo borit za preživetje, zato bi raje videli več zabavnih oddaj, ne pa zdolgočasene obraze brez humorja. Pa preveč kuhamo na televiziji, počas ne bomo rabli hladilnika ker se že ob oddaji najemo.