Kvak.com

Na zdravje: Jože Potrebuješ, Jasna Kuljaj in Boštjan Romih obžalujejo ukinitev oddaje zaradi leve politične opcije

torek, 28. december 2010
Na zdravje, Jasna Kuljaj, Boštjan Romih, Jože Potrebuješ
Da bodo oddajo Na zdravje kljub odlični gledanosti ukinili, se govori že dlje časa, uresničilo pa naj bi se na začetku prihajajočega leta 2011. Kreator oddaje Jože Potrebuješ pravi: "Bilo je pričakovano, saj je v Sloveniji tako, da vsaka nova oblast želi, da se občuti, da je drug na oblasti. Na CNN na primer nisem nikoli občutil, da se je zamenjala oblast." Voditelj Boštjan Romih bo odslej imel več časa za službo na radiu in tečaje retorike, a ukinitev oddaje obžaluje: "Namigovanja, da se nam znajo odreči, so prihajala že, odkar je na oblasti nova politična opcija. Žal mi je, da lahko glasba postane predmet političnega vpliva." Jasna Kuljaj dodaja, da ima oddaja ogromno zvestih oboževalcev, "kar na današnjem televizijskem trgu ni enostavno doseči."  (vir: Nova)
Komentarji:
 1. darja pravi:
  28.12.10 ob 14.13

  skrajni čas da ukinejo to oddajo odkar je domišljavka JASNA v oddaji povprečen slovenec ne more gledati.

 2. wolland pravi:
  28.12.10 ob 16.44

  Naj jo pustijo, meni je vseeno. Lahko pa bi jo premaknili v kakšen drug termin in namesto nje vrteli kakšne kvalitetne filme ob petkih zvečer!!

 3. Taya pravi:
  28.12.10 ob 17.18

  Ne gre se za nobeno opcijo. Oddaja se je izpela, skrajni čas je, da se zaključi. Jasna ni sposobna vodit razvedrilno oddajo, se preveč spakuje. Če bi imel Boštjan primernejšo sovoditeljco bi še šlo, z majhnimi popravki seveda. Pa lep pozdrav.

 4. kkk pravi:
  28.12.10 ob 18.39

  Kakšni bedni izgovori. Oddaja je plitva do konca, oddaja za primitivce in kot taka sodi edino na TV Golica ali podobne TV. Tupavo....

 5. mojčka pravi:
  28.12.10 ob 20.13

  Skrajni čas. Celo našim otrokom je šlo na bruhanje, ko so včasih po pomoti zaslišali "lepo" slovensko vižo, spakovanje obeh voditeljev in ubogi humor slovenceljnov. Seveda smo karseda hotro preklopili na drug program, da ne bi naših mladih nadebudnežev okužili s slaboumnimi besedili, nazdravljanjem in cenenimi plehkimi populističnimi glasbenimi smetmi. Eviva! Še kaj poneumljanja bi bilo treba ukiniti! Če je to levo, potem naj živi leva!

 6. maja pravi:
  28.12.10 ob 20.55

  Uff jaz pa Romiha videt ne morem. Bljak

 7. antikamaj pravi:
  29.12.10 ob 13.27

  to je bil pa res že skrajni čas, ker to je pa res totalno kmetavzerska oddaja, vključno s Potrebuješem, ki je uvedel to govejo muziko na širšo glasbeno sceno.
  Jasna pa je tipični predstavnik "Kad se seljak pogospodi,...", dokaz je njen izpad na dopustu v Črni gori, ko se ji strgalo ker je mislila da je zvezda, osebje tam pa jo je obravnavalo kot navadnega turista.

 8. Jodlar pravi:
  4.1.11 ob 17.53

  Govedarska oddaja na osnovnem jodlarskem nivoju. Nrp. povabijo družine z veliko otroki in vse, kar jih vedo vprašati je: "Pri vas pa gotovo ni nikoli dolgočasno?" Vmes pa nastopajo odslužene zvezde in vaški posebneži. Zadnji čas, da jih dajo dol iz prime-time etra.

 9. sonja pravi:
  14.1.11 ob 11.00

  Ne vem zakaj sploh gledate, če vam ni všeč. Meni je bila oddaja zelo všeč, rada sem jih gledala, včasih sva z možem celo zaplesala. Romih mi je nasploh zelo všeč, Jasna malo manj.

 10. Adi pravi:
  13.2.11 ob 10.06

  Vsi komentatorji ste na psu in niste nič boljši od oddaje.