Kvak.com

Angelca Likovič - od komentatorjev Big Brother slavnih najmanj plačana!

petek, 24. december 2010
Angelca Likovič, Big Brother slavnih
Angelca Likovič je razkrila, da je bila najslabše plačana izmed komentatorjev v Big Brother slavnih: " ... Vsak zase smo se pogajali s Pop TV-jem, koliko nas bo honoriral. Povedala sem jim, da zame ni bistvo honorar, in mislim, da sem od vseh dobila najnižjega. Simbolično so mi nekaj dali, sem pa hvaležna, da so me vključili v to." Kaj pa glavna slovenska moralistka moralna avtoriteta meni, da je BB prinesel dobrega? "Šov ima zelo pozitivno sporočilo za vse Slovence in Slovenke, in to je, da je kazensko izločil Zlatka, za celotno bivanje v hiši ni dobil niti evra! To je sporočilo slovenskim politikom, policiji in kriminalistom, da obstajajo pravila, ki morajo veljati za vsakogar, drugače sledijo sankcije. V BB so bile sankcije jasne, v našem sistemu in politiki pa je vse odpovedalo, ker ščitijo drug drugega in so v mrežah. V BB pa ni bilo nobene mreže, vsak odgovarja le zase. Upam, da se bomo Slovenci kaj naučili iz tega."  (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Manica pravi:
  24.12.10 ob 14.46

  Spoštovana ga. Angelca, le kaj naj bi nam BB prinesel dobrega, za božjo voljo. Taki šovi so za poneumljanje ljudi in služenje, ne pa za nekaj dobrega. Vi pa še primerjate poštenje BB in nam dajate za primer nekega Zlatkota, ko da bi bil ta največji slovenski problem.
  Žal mi je ga. Angelca, vendar smo res precenili vaš intelekt.

 2. kkk pravi:
  24.12.10 ob 19.10

  Kaj je ta ženska tupa!!!! In ta naj bi učila otroke? Verjetno je bil pahor en od njenih šolarčkov :-)

 3. xy pravi:
  25.12.10 ob 11.04

  Ma ta zenska je res malo prtisnjena stara blenta!!!
  Ta sov je bil najvecja sramota na nasi televiziji (vsaj do zdaj) in ne vem kaj tocno naj bi se naucili iz tega??? Da je treba do konca popljuvat nekoga, ki je pac drugacen od nas in ima drugacno mnenje?

 4. ozy pravi:
  25.12.10 ob 17.06

  Anonimni, da te ni sram. Tudi ti boš star-a, če boš dočakal-a. Tako se ne piše!!!!!!!!!!!!!!!!, če že tako misliš obdrži zase.

 5. Anonimni pravi:
  25.12.10 ob 18.21

  ozy a če bi napisal pa samo kurba bi ti blo kul :)

 6. brb pravi:
  26.12.10 ob 04.47

  sam sem včasih gledal na go. Likovičevo kot neumestno moralistko, vendar lahko povem ,da ssem jo v tem showu rehabilitiral, zelo dobra sprememba na bolje !

 7. Bine pravi:
  26.12.10 ob 16.54

  A Zlatko res tudi honorarja ni dobil?
  Zakon!!!

 8. ozy pravi:
  27.12.10 ob 23.17

  Anonimni, moral bi napisati usmiljene sestre, tako se lepše sliši, itak ne poznam drugačnih. Kar si napisal ti, da je k..... je pa grdo za tako spodobno gospo, kot tudi sicer.

 9. aja pravi:
  2.1.11 ob 11.31

  Ni bil Pahor njen šolarček kot pravi kkk ampak je učila g. Janšo, to je sama povedala.

 10. tina kolar bibi pravi:
  31.7.11 ob 11.09

  tota je pa bila najbolj tečna komentatorka