Kvak.com

Big Brother slavnih: "mevžasti" Rok Kosmač ni navdušil ne gledalcev, ne žirije

ponedeljek, 18. oktober 2010
Big Brother slavnih, Rok Kosmač, Zlatko
Rok Kosmač je drugi stanovalec hiše Big Brother slavnih, ki je moral zapustiti hišo. Pevec je že več teden grozil z odhodom, Big Brother pa mu je vrata odprl tudi med oddajo v živo - a takoj, ko mu je prav tako nominirani raper Zlatko rekel, naj počaka do konca glasovanja, si je neodločni Kosmač premislil, svoje odločitve pa Nini Osenar kasneje ni znal pojasniti. S svojim cincanjem, sploh pa sledenju Zlatku, si tako med gledalci kot pri žiriji ni priboril prav veliko simpatij. Ivo Godnič ga je tako označil za "brezjajčnika", Angelca Likovič pa je kar nekajkrat poudarila, da Rok ni "pravi dec." (vir: bigbrother.si)
Komentarji:
 1. klara pravi:
  18.10.10 ob 08.32

  Ja Angelca,pravi dec je tisti,ki udari po mizi,pa včasih tudi zgreši in udarec prileti k partnerici.Pač je Rok bolj nežna duša in hinavščina mu je tuja,zato je pomoje želel ven.Takšni šovi so samo za dedce z jajci kot se je izrazil Ivo Godnič.On že ve kakšen je dec z jajci,definitivno.

 2. Anonimni pravi:
  18.10.10 ob 08.57

  tip je bolan. K bi bil mal moten. Niti na en vprašanje ni znal odgovorit! Pa čist je zacopan v Zlatkota...obnaša se k otrok (k Zlatko neki naredi, pol še on)

 3. omg pravi:
  18.10.10 ob 09.00

  Osenarca je zadnja, ki se lahko dela norca iz drugih!!!!!!! Godnicu bolj kot lakasti rdeci cevlji pase kikla in kaksn orng dec z velikimi jajci- med oddajo mu je zgleda res manjkal, ker je bil tok nervozen!!!!! Rok je pac tak kot je... romantik... ce pise take pesmi verjetno niste pricakovali, da bo kaksen huligan?!

 4. mike pravi:
  18.10.10 ob 09.03

  Rok je takšen kakšen je. Likovičeva, Osenarca pa Godnič pa naj sebe prvo skomentirajo. Kaj pa je Osenarca nardila razn da se slači in afna? Pa Godnič? S tem , da posnema lik voditelja bivše države, kaj pa Likovičeva? Samo žaliti zna nič druga, je pa navadna coprnica stara. Se ti trije imajo za neke intelektualce pa so navadni bebci.

 5. lady pravi:
  18.10.10 ob 09.37

  včerajšnja oddaja je bila totalen podn!!! ubogega roka, ki je po 14 dneh prišel iz BB so zbombandirali, kot da je najslabši moški na svetu. le kaj je narobe, če je malo bolj čustven. mogoče bi moral biti tak agresivneš kot gena, ki je pretepal svojo ženo, da bi bil bolj frajer? rok, ostani tak kot si, saj le tako danes ohraniš partnersko vezo. z veliko medsebojne ljubezni!!

 6. xxx pravi:
  18.10.10 ob 09.47

  voditeljica in komentatorji,nedorasli za tako
  oddajo.

 7. osenarca tupa pravi:
  18.10.10 ob 09.52

  Majke mi je ta osenarca ena glupača da ni večje.ne ve kak bi se naštimala da bi bila bol in.Drugega tak ne zna kot faco vlečt na vse strani in nago rit kazat,ki je malo preveč koščena.In ona bo tupla kak je nekdo in kak bi mogo bit.Slovenija propade če bi bile vse ženske tako tupe kot ona.
  Godnič pa tudi nič ekstra ne zna kot posnemat druge.Ma lepo prosim no,če je edin dedc na svetu ga ne bi niti povohala.Še enga stavka ne zna prav povedat.Pa kje ga je Pop TV sploh našo.
  O Angelci pa tak.Logično da ji Rok ni všeč če je navajena na orng dedce.Ona se samo v javnosti dela da je močna pomoje pa je doma tiho kot miš in ima glavno besedo nekdo drug.
  Rok ostani tak kot si nepokvarjen in zvest svoji partnerki.

 8. Chveka.. pravi:
  18.10.10 ob 10.11

  Lady.. popolnoma se strinjam s tabo!!!

  včerajšnja oddaja je bla totalno mim.. so ga napadli vsi kot da je zakuhal svetovno lakoto... pa mi osebno nism njegov fan.. ampak vseen mi ni blo niti mal všeč kakšne izpade so imel "strokovni komentatorji" in še bolj "strokovna voditeljica" @. :)

 9. kaja pravi:
  18.10.10 ob 10.27

  roko na srce-rok res ni zmogel niti enega normalnega stavka brez zapletov-sploh ni razumel vprašanj,kaj šele da bi na njih odgovarjal-prvič ko mu je nina ponudila da gre ven je bil že neodločen-bil je prepričan da nam ugaja ker sploh ni vedel da gledalce s tem svojim jokanjem moti-in to naj bo javna oseba dejte no škoda ker je šel v hišo in si zapravil ugled pri tistih ki so ga do sedaj cenili.bil je res pravi zgubljenec-škoda.

 10. Ksenija pravi:
  18.10.10 ob 11.07

  Povsem zanimivo in zabavno je tudi "kao slavne" opazovati kako se znajdejo v mejnih situacijah, način vodenja in komentiranja pa je druga zgodba. Včerajšnji način je bil bebav, otročji, škratovski, žaljiv in obsojujoč. Za dodatek pa so na forumu bb-ja ponoči brisali na stotine pritožb s strani gledalcev. Gledamo lahko, svojega mnenja pa ne bi smeli imeti, res, kaj to mi živimo:)...ne moreš verjet.

 11. Snežka pravi:
  18.10.10 ob 12.39

  Pa naj še jaz pristavim svoj "piskerček". Zakaj ste vsi tako žaljivi? Jezite se na komantatorje, voditeljico...Rok je pa ok? Osebno mene je razočaral na "celi črti". Pa je bil ob prihodu moj finalist. Tako prijazen, tih, vzgojen... se mi je zdel. Potem pa - GROZA! Sploh ni vedel, za kaj se gre..., ali naj gre ali ne..., na zastavljena vprašanja je odgovarjal mimo...Skratka ENA MEVŽA!Strinjam se s Kajo! Moramo pa gledati to kot na šov in basta!

 12. na pravi:
  18.10.10 ob 12.57

  Tudi meni je Rok šel malo na živce,ampak ga zato še nebi žalila pred celo Slovenijo.In Nina me je razočarala fuuul ko ga je vprašala ,če je mogoče tranvestit???mislim HALOOOO ženska kje maš pamet...

 13. klemen pravi:
  18.10.10 ob 13.42

  Tale osenarca je ena f......!

 14. Jani pravi:
  18.10.10 ob 14.59

  Taka mnenja, ki sta jo dala Angelca Likovič, Ivo Godnič in Nina Osenar pred celo Slovenijo je SRAMOTA! Sram naj bo vse tri!!!
  - Kako lahko bivša učiteljica izjavlja taka mnenja "da ni dec" in to pred celo Slovenijo? (zakaj ima pa potem ona mlajšega moža?)
  - Kako lahko igralec daje take izjave "da nima jajc" (taka izjava je zelo primitivna)
  - in kako lahko našopirjena voditeljica vpraša tako primitivno vprašanje: "če je tranvestit?"
  Rok Kosmač je pevec, ki poje svoje pesmi in mi deluje nepokvarjen! V tako družbo v BB ni pasal, ker NE ZNA IGRATI, KER JE PEVEC!!!

 15. Veny pravi:
  18.10.10 ob 15.31

  Včerajšnji BB je ena velika polomija ,hkrati šola –kako se v javnosti ne sme obnašati!! To je konstrukt pomanjkanja čustvene inteligence žirantov in voditeljice,pomanjkanje lastnih moralnih vrednot, zloraba položaja, «igranje psihiatra« in analiza psihološkega profila tekmovalca na degradacijski način pred vsem avditorijem!! Osmešili pa so sami sebe. Tako se NE dela!!!
  BB-V RAZMISLEK!!!

 16. Ribič pravi:
  18.10.10 ob 15.40

  Rok, Rok!
  Sedem lete praviš da živiš s punco. Kaj pa potem hodiš z rokco v roki s fanti ob ribniku RD Sraža Sava v Gameljnah.

 17. ana pravi:
  18.10.10 ob 15.43

  rok ,saj si vedel v kakšne vode se podajaš .

 18. zzzz.... pravi:
  18.10.10 ob 16.02

  zdej so pa kr naenkrat komentatorji krivi za vse.dejte se no mal zresnt.rok je sprejel pravila BB in če nebi bil nominiran se nebi nč jokcou in domov tiščou k svoji punci a ne?tko se mu je pa svet podrl in je bil ful užaljen ker si tut u najhujši nočni mori ni predstavljal da ga bodo tko hitro nominirali.Prav je tako,ker ga je bilo težko gledati.Žalitve na njegov račun pa ne podpiram-samo to je BB in ne otroški vrtec.

 19. tbb pravi:
  18.10.10 ob 16.03

  Včrrajšna oddaja je bila res pod krinko. Komentatorji, razen Gorana so bili žaljivi in primitivni, da voditeljice ne omenjam. Rok je Rok romantična duša. Kdo ima pravico nekoga žaliti, ga zmerjati z brezjajčnikom (in to kdo), potem da ni pravi dec (halo ). Skratka včerajšna oddaja je bila pokop in upam, da POP TV to ve. Nihče pa si ne zasluži takpnega ravnanja.

 20. Anonimni pravi:
  18.10.10 ob 16.13

  Mnenje se da povedat tudi na lep kulturen način,ne pa tako,da se človk počut napadenega

 21. JINX pravi:
  18.10.10 ob 17.17

  A Angelca L. je komentatorka? A ni prav ona blazno kritizirala BB1 pred leti, a zdaj ga pa prav komentira? Sočno.

 22. Micka pravi:
  18.10.10 ob 17.53

  G.Angelca nima svoj Jaz...še ne dolgo (kmetija)da je imela Gorana za parazita ki lenari na račun ostalih,zdaj se mu smeji .pa"incident"z Nino(omizje z Slakom)..zdej hinavijo ena z drugo ...............brez ponosa!!!!!

 23. mike pravi:
  18.10.10 ob 19.23

  ni poanta v tem kakšen je rok, je pač takšen kakšen je. Poanta je da se ljudje ki se v javnosti predstavljajo kot intelektualci, ljudje z vrednotami,itd. , se nato spustijo na samo dno in človeka obsujejo s takšnimi besedami, ki ga niso dostojen. in to na najbolj gledani tv v sloveniji. Sploh osenarca bi se morala kot voditeljica malo bolj dostojno obnašat. Nevem kje je cenzura za govor , ker ženska bi se morala naučit šoping po slovensko reč. SRAMOTA za pop tv in vse ki to dovolijo. sami pa ne prenesejo niti najmanjše kritike. Pa naj to objavjo v pop inu kok so se ti trije obnašal. to pa seveda javno ne bo izpostavljeno.

 24. kotro pravi:
  18.10.10 ob 20.36

  Tip je pač gej in zato se temu primerno tudi obnaša.

 25. Anonimni pravi:
  18.10.10 ob 20.38

  res šit ta bb

 26. ČLOVEK pravi:
  18.10.10 ob 21.14

  Žal slovenska zavist in pokvarjenost ne pozna meja. Slovenec bi Slovenca z........l. Sramota!!!

 27. človek pravi:
  18.10.10 ob 21.23

  To, čemur smo bili priča včerajšnji oddaji, je z eno besedo katastrofa.
  Tako imenovana strokovni komentatorji si ne zaslužijo imena komentatorji, nasprotno, obnašajo se kot eni otroci iz vrtca, ki nimajo razvite neke osnovne človeške kulture. To, da ti nekoga žališ, ni enako profesionalnemu komentiranju.

  Ali je zmanjkalo idej za "popestritev" oddaje in se je zato primerno spraviti na tak nivo?

  Gospa Angelca je rekla, da si je Kosmač zapravil ves ugled. Naj raje to reče zase in gospoda Godniča. Godnič, pod kritiko... ni vredno komentiranja.

 28. sisi pravi:
  18.10.10 ob 21.34

  Men so bli pa Nina in komentatorji zakon. Saj so imeli čist prav. Tip enostavno nima svojega mnenja. Pleše kot mu drugi fučkajo....Govori eno-dela pa čist drugo.....

 29. ime pravi:
  18.10.10 ob 21.38

  Od vseh "komentatorjev" je bil edino Goran B. bolj kulturen. Je povedal stvari tko kt so, brez žaljenja, čeprav se je tudi sam posmehoval. Je razlika med žaljenjem in izražanjem mnenja v nekem kulturnem tonu.

 30. bla pravi:
  18.10.10 ob 21.39

  Osenarca je pa pokazala svojo inteligenco.. pa kako se smeji kot največja kura..

 31. kura pravi:
  18.10.10 ob 21.44

  bla...pusti nas na miru, me se ne smejimo, samo kokodakamo :P

 32. 101001 pravi:
  18.10.10 ob 21.46

  sisi koliko let imaš? a ti tud spadaš v skupino ljudi, ki bolje poznajo sosede kot sami sebe??? hahahahhahahahha

 33. tanc pravi:
  18.10.10 ob 22.06

  Nujno potrebno je zamenjati voditeljico in komentatorje!

 34. Sisi pravi:
  18.10.10 ob 22.12

  101001 vsak ima svoje mnenje. In moje je pač tako. Če nebi bli komentatorji taki kot so, bi bila gledanost še manjša.Rok pa je vedel v kaj se spušča in da so komentatorji v vseh resničnostnih šovih brez dlake na jeziku. Sam si je kriv da je izpadel tak lolek. Imam 15 let.

 35. haha pravi:
  18.10.10 ob 22.15

  Sisi, vse si razložila :)
  Treba še malo odrasti in se še kej naučiti v tem življenju.
  Vse lepo in prav, kul, da maš svoje mnenje, gre pravzaprav za to, da je razlika med žaljenjem al pa med tem, da si brez dlake na jeziku.

 36. Ne morš verjet!!!!!! pravi:
  18.10.10 ob 23.06

  Ne morš verjet, kako je oddaja BB (in POP TV) včeraj pogorela na celi črti s totalno neprimernim odnosom s strani cele oddaje, predvsem neprofesionalne VODITELJICE, da o ponosni, polni vrednot gospe ravnateljici, da je ni sram, na kakšen nivo se je spustila. Godnič bi šel pa lahko na kakšen prevzgojni program.
  Za bruhat ogabno je bilo!

  Predlagam gospodu Slaku na RTV SLO, da naredi oddajo na temo nasilja s strani voditeljev in komentaterjev v oddajah.

 37. :) pravi:
  18.10.10 ob 23.10

  Kosmač naj gre v tožbo :)

 38. Anonimni pravi:
  18.10.10 ob 23.28

  Opozoriti bi bilo treba tudi pisca zgoraj napisanega članka, naj bolj objektivno piše in ne žali!

 39. Jani pravi:
  19.10.10 ob 00.32

  Strinjam se z vsemi, ki ste lepo povedali, da je Osenarca bila nesramna do Roka, Angelca je tudi javno žalila Roka (me pa zanima, kako bi reagirala, če bi njenega sina pri starosti kot jo ima Rok tako grdo žalili pred celo Slovenijo ???) tudi Godnič je bil zelo primitivno nesramen do Roka! Edino Goran je bil toleranten!
  Tudi jaz predlagam, da Rok TOŽI VSE, KI SO GA JAVNO GLOBOKO ŽALILI!!!!

 40. bbb pravi:
  19.10.10 ob 01.36

  ma ja, sicer nism nek fan roka, ne poznam nbene njegove pesmi ker pač nisem najstnica. ampak če si je kdo očrnil ugled v tej oddaji so si ga komentatorji.
  včasih sem godniča spoštoval kot igralca, včeraj pa je izpadel pravi bedak. to ni blo nikakršno komentiranje ampak je samo iskal vse možne načine za žalit človeka in te žalitve so bile res tako nizkotne da ga je lahko sram.
  likovičeva mi je bla prou fajn kot komentatorka v Kmetiji, je imela večinoma prav, tako da si je tudi ona umazala ugled.
  goran si ga je malo izboljšal ampak samo zato ker je bil do sedaj njegov ugled "drugi največji g**j na Kmetiji", se je pa usaj obnašal kakor pritiče komentatorju.
  osenarca je pa itak glupa pras**a tko da prou velik nižje že ne more past, ampak je učeraj se uspela prebit še stopničko nižje. koji k**** je mela tisto plastiko obešeno okol vratu? zakaj se je zadnjič oblekla v nekaj kar je zgledal kot enodelne kopalke? pa njen smeh, pa njeni idiotski komentarji, pa kako je rinla v roka s tistimi žalitvami.
  ni čudn da se je zmedu v studiu če so ga usi napadal. tisto glede ljubezni ki je vredna miljon evrov jasno ni mišljeno točno miljon evrov, ampak je samo dal za primerjavo neko številko ki je velik večja od nagrade v BB, in zato ga je godnič drku v glavo, idiot, kt da sam ni nikol pretiravu al pa reku kej tazga.
  tut to da gre vn če gre zlatko je blo očitno pretiravanje, pač v tistem trenutku se mu je zdel da ga ostali stanovalci ne marajo ker so ga nominiral in če bi šu zlatko vn bi ostal sam s folkom ki ga sovraž - v taki situaciji bi tut jst vn pobegnu.
  AMPAK. nina mu je izhod ponudila samo zato da bi blo bolj zanimivo za gledat - če bi šu vn pred koncem glasovanja bi glasovanje prekinili, on bi mogu pred izhodom nekoga nominirat namesto sebe, in bi potem nasledni dan šu še nekdo ven, BB bi pa potem vselil 2 nova in naredu kaos v hiši. pač grda in nizka poteza ki pa bi prinesla ratinge, zato je tok težila naj gre vn pa pol ga drkala zakaj ni šu. si je pač premislu ane.
  premislu si je pa zato ker so mu usi rekl naj ostane, ne sam zlatko kokr so oni govoril, zlatko mu je pol sam neki prišepnu glede nove plate o keri sta govorila. to da naj ostane so mu rekl vsi ker so vedl da če gre pred glasovanjem da bo mogu it naslednji dan še en od njih ven po hitrem postopku.
  in čist prou je da je ostal do konca glasovanja in si ni z ničimer zaslužu takega žaljenja, fora je sam da je POPTV hotu zvišat si ratinge pa jim ni uspel z vselitvijo novih in so se odločil da si jih bojo pa z žaljenjem in lažmi.
  pa ja, na uradnem forumu in straneh brišejo vse kar ni hvalospev oddaji ali ustvarjalcem ali sodelujočim. tako je blo že v prvem BARu ko sem celo kupil kartico, od takrat pa - NIKOLI VEČ (prav zaradi te pristranskosti in nepripravljenosti poslušati kritike)

 41. Anonimni pravi:
  19.10.10 ob 06.48

  bbb-SE STRINJAM!

 42. spoštovanje pravi:
  19.10.10 ob 06.58

  angelca pa ni prava dama,pač pa smo jo sedaj spoznali kot dvolično,nečloveško osebo,to ni odkritost,to je denar in nespoštovanje človekove vrednote,ona je nečloveška za med ljudi ki so nizki na nivoju spoštovanja.

 43. johan pravi:
  19.10.10 ob 07.28

  roka so linčali, ker jim je pokvaru scenarij. zaradi nicesar drugega.

 44. xy pravi:
  19.10.10 ob 09.02

  Johan, se podpisem pod tvoj komentar!

 45. Tinka pravi:
  19.10.10 ob 10.04

  Se popolnoma strinjam. Rok jim je pokvaril scenarij pa so ga linčali na tako podel način.
  Bilo me je sram, ko sem gledala to odajo.

 46. Taya pravi:
  19.10.10 ob 12.33

  Žal mi je za Roka, ker so ga tako grdo obdelali, predvsem Godnič in Likovička, ki sta prava kretena.
  Rok je pač nežna duša in je bil nesrečen v braderju. Tale Nana Zaneli pa je prava spletkarka in hinavka. Samo vleče podatke iz njih, da bo imela snov še za kakšno knjigo. Kar pa se tiče naloge prejšnjega tedna pa je Nana zagotovo namignila Geni, kaj je njena naloga, kar pa ni prav.

 47. bbb pravi:
  19.10.10 ob 14.18

  po tem ko sm jst to napisu ste pa usi pametni da so ga linčal ker jim je pokvaril scenarij :D ajd naj vam bo, k mate prav :D

 48. babica pravi:
  19.10.10 ob 14.34

  Sem starejša,ampak moram priznat da v življenju nisem čutila sram pred TV-ekranom,kot v nedeljo ko sem poslušala evforično razlago Ivota in Angelce.In to je bila neki pedagog...opravljivci ,daleč od strokovnosti!!!!!

 49. Anonimni pravi:
  19.10.10 ob 16.44

  Tudi mene je bilo sram...ob gledanju te oddaje..

 50. ZAKAJ? pravi:
  19.10.10 ob 16.55

  Mene pa zanima, zakaj se v medijih ne pojavi dejansko nobenega odziva na dogajanje preteklo nedeljo???? Tudi to je sramotno!

  Gre za dejstvo, da je šlo za nasilje, ponižanje človeka v pravem pomenu besede in porušene meje vsega dostojanstva.

 51. Anonimni pravi:
  19.10.10 ob 16.59

  tudi meni je čudno,da ne pišejo o tem

 52. Rdeča kapica pravi:
  19.10.10 ob 21.31

  Svoboda govora ti daje pravico da izraziš svoje mnenje naglas.Kaj je za koga žalitev pa je druga pesem in vsi vi ki tule komentirate,Ali vi niste žaljivi ko pišete o Osenarjevi in Likovičevi ? Nisem fenica ne ene ne druge,niti Roka a včeraj se je na daleč videlo,da je Rok zelo neodločna oseba oz človek brez hrbtenice.Jaz mislim,da so oni od njega želeli samo da pove SVOJE in za tem stoji a tega ni naredil in je pač izpadel "lolek"...Seveda smo to lahko opazovali skozi celi teden saj je kot cucek začel slediti Zlatku...

 53. Anonimni pravi:
  19.10.10 ob 22.15

  Rdeča kapica, tako kot ti poveš in tako kot je Goran izrazil svoje mnenje, je brez žaljivk, brez nasilja. Sicer je pa vse na Kosmaču, kaj bo s tem naredil, če bo šel v tožbo.

 54. bbb pravi:
  19.10.10 ob 22.23

  no jst nisem videl da je sledil kot cucek, je pač si ga vzel za vzgled in se z njim strinjal v stvareh o katerih je menil da ve več od njega (lahko si je pa tut sam to isto mislil pa je samo preveč sramežljiv da bi to jasno in glasno povedal?). uglavnem kokrkol, tak je, in ne mormo mi zdej od njega zahtevat da se spremeni zato da ga bomo mi lažje gledal, ker lahko mi čist enostavno ugasnemo tv pa je, al ga pa izselimo. s tem da je on tak kot je si sigurno ni zaslužil takih žalitev (ki so ga doletele zato ker ni plesal kakor so žvižgali ustvarjalci oddaje), kar je usaj zame osebno največji problem tukaj. in ja, seveda tudi mi vsi žalimo osenarco in komentatorja, ampak obstajata dve bistveni razliki, prvič so si oni s svojim obnašanjem to zaslužili, drugič pa mi smo samo neki anonimni loleki na netu, oni so pa (menda) spoštovanja vredni komentatorji na javni televiziji v najbolj gledanem terminu.

 55. špela pravi:
  19.10.10 ob 22.25

  Vsaka beseda o odnosu komentatorjev je odveč. Nihče ne pozna osnov olike in spoštovanja. Me čudi, da je bila gospa Likovič dober pedagog, saj otroke motiviraš s pohvalo, ne pa z grajo in ponižanjem. Če se je pri svojem delu lotevala takšnih komentarjev, se sprašujem, kakšno travmo so doživljali šolarji?!Gospod Godnič je igralec in bi lahko vedel, da je včasih potrebno igrati tudi če nisi na odru ali pa s svojim nastopom na BB vadi za novo vlogo. Gospodična Osenar naj bi bila voditeljica, ki naj bi po mojem mirila strasti - a glej ga zlomka prilivala je olje na ogenj in se ponavljala v vprašanju. Resnična sramota za oddajo in končno tudi zame, da sem gledala tako oddajo.

 56. ozy pravi:
  20.10.10 ob 12.00

  Rok je čisto krasen fant. Spravili so ga ob živce. Imel je tudi veliko domotožje, zato se ni našel med "slavnimi". Nana je pa tako za ven in to takoj. Je prava zdraharica. Da o komentarjih Iva ne govorim je paravi peder.

 57. mina pravi:
  20.10.10 ob 18.17

  # 19.10.10 ob 22.23
  bbb pravi:

  no jst nisem videl da je sledil kot cucek, je pač si ga vzel za vzgled in se z njim strinjal v stvareh o katerih je menil da ve več od njega (lahko si je pa tut sam to isto mislil pa je samo preveč sramežljiv da bi to jasno in glasno povedal?). uglavnem kokrkol, tak je, in ne mormo mi zdej od njega zahtevat da se spremeni zato da ga bomo mi lažje gledal, ker lahko mi čist enostavno ugasnemo tv pa je, al ga pa izselimo. s tem da je on tak kot je si sigurno ni zaslužil takih žalitev (ki so ga doletele zato ker ni plesal kakor so žvižgali ustvarjalci oddaje), kar je usaj zame osebno največji problem tukaj. in ja, seveda tudi mi vsi žalimo osenarco in komentatorja, ampak obstajata dve bistveni razliki, prvič so si oni s svojim obnašanjem to zaslužili, drugič pa mi smo samo neki anonimni loleki na netu, oni so pa (menda) spoštovanja vredni komentatorji na javni televiziji v najbolj gledanem terminu.  POPOLNOMA SE STRINJAM Z VSEM NAPISANIM.
  Oddaja je pod vsako kritiko in škoda časa,ki ga prebijemo ob gledanju.Zdi se mi,da nas hočejo poneumiti.Sama bom v prihodnje raje kaj bolj pametnega počela,kot pa gledala BB.

 58. cin-cin pravi:
  23.10.10 ob 14.41

  Spet razvajen otročiček bogatih staršev.Koliko je pa star ? Kaj že lahko ima punco ? Le kaj bo smrkavec z punco-on rabi MAMO.

 59. Dana pravi:
  25.10.10 ob 20.11

  Angelca pa komentatorka škandal se obrača po vetru.Tam je kjer ji trenutno bolj ugodno zanjo.Nesramno kritizira Roka naj pogleda svojo hčerko, ki je brez vsakih najmanjših vrednot.

 60. kr neki pravi:
  25.10.10 ob 21.49

  To je pa katastrofa, da se v včerajšnji oddaji komentatorji in neprofesionalna voditeljica niso opravičili. Kaj so Kosmača stisnili v kot s pogodbo, na katero je moral pristati, ko je odšel v ta reallity show?