Kvak.com

Romanca Jana Plestenjaka in Maše Medik izmišljena? Ona pravi, da je samska ...

torek, 16. februar 2010
Maša Medik, Jan Plestenjak
Maša Medik je bila nekoč poročena z zloglasnim Kristijanom Kamenikom - menda je šlo za prijateljsko uslugo. Sicer pa je bil med študijsko prakso njen šef minister za promet Patrick Vlačič in govorilo se je celo o romanci, ki pa nikoli ni bila potrjena.  Enako se v zadnjem času pojavljajo zgodbice, da je njen fant Jan Plestenjak, ki ji pomaga pri njeni glasbeni karieri. Medikova na vprašanja ali ima nekaj z Janom ali ministrom, odgovarja le z nasmehom, na direktno vprašanje ali je samska, pa odgovarja pritrdilno. (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. enmben pravi:
  16.2.10 ob 14.13

  ja, ja. prejšnjo nedeljo sem jih videl, ko sta se odpeljala izpred njegove hiše v Strunjanu. Iz avta v avto smo si izmenjali nekaj besed, ona pa se je kar ugrezala v sedež avtomobila - slaba vest pa to... :)

 2. kren pravi:
  16.2.10 ob 14.14

  A ni že splošno znano da je Plestenjak gay. Da naj bi se z Žitnikom ....

 3. mina pravi:
  18.2.10 ob 20.45

  Jan sigurno ni na oni strani.Je pač fejst dečko,lep,mlad .....

 4. tinca pravi:
  2.3.10 ob 18.16

  bi bilo fer do publike, da bi končno povedala po pravici, ne pa da se le nekaj govori. Se mi zdi, da vse skupaj precej škodi Janu, mislim čisto vsi do zdej, s katerim sem se pogovarjala, so rekel, da je Jan en nesramen lažnivc in to tko tisti, ki to zvezo odobravaja in verjamejo, da je nekaj na stvari kokr tisti, ki pravijo, da je vse za lase prvlečen. No, bi bil res že čas, da zvemo resnico..

 5. špelly pravi:
  2.3.10 ob 18.34

  Ojoj, dejte mal kliknt na Mašo in si preberte članke o njej. Pa dobr Jan, pa kaj je s tabo, s kakšnim podnom od ženske pa si se spetljal?! a so se ti možgani skisal al kaj? Tut če nimata nič druzga kot sam glasbeno sodelovanje, je tole poden in sramota zate! Mislim, pa dej se mal vzet u roke...

 6. porednež pravi:
  3.3.10 ob 11.15

  Hahaha....menj je pa naša turbo jahalna Mašika zelo všeč, sploh u postlji... je nenasitna :)) Me je dodobra obdelala, pa ne sam moje prjatle.... mam lepo spomine nanjo, tudi na fotkah.... se spomneš te nore žurke Mašika? tko, da jest te čist zatopm Plestenjak...samo ne vem če ji boš ti zadost. no pa saj maš dost prjatlov, ki majo radi lepe punce, pa bodo mal uskočil in poserviral...
  Ja bom še mal počaku, da ji cena mal zrase.... potem bom pa prodal fotke s tiste orgije... da bodo lahko vsi očudval prelestno jahačico Mašiko u akciji....

 7. firbčen pravi:
  3.3.10 ob 14.46

  Hja, saj tudi Janči ni tako nedolžen, kot zgleda, je kar fajn poskočen, z velikim apetitom, tako da mislim, ne bo rabu pomoči, prej obratno ;) Ja, ko bi vse vzdihajoče damice in deklice vedele kakšno morje žensk je šlo skoz njegovo posteljo....ga mogoče ne bi tako v zvezede kovale, al pa mogoče še bolj;) Zato se potem tut vsi zafurstrirani fantki tolažijo s tem, da ma raj moške... hehe, Mašine gole slikice pa zelo zanimajo tudi mene, ja sem že marsikaj na to temo slišal o njej ;)

 8. jan pravi:
  3.3.10 ob 17.08

  Kamenikova Maša pač ni bla nikoli kakšna nedolžna pridna punčka, a ne. Pa sej to vsi vemo, njo pa res ni bilo težko dobit, tako da porednež, še zdaleč nisi edini. Je pa res, da je blo kar nekaj alkota tut zraven, vsaj ko sem bil jaz zraven :))

 9. tia pravi:
  4.3.10 ob 09.49

  Sama zloba in nevoščljivost vas je! Pa dajte jima pustit malo dihat!

 10. jan pravi:
  4.3.10 ob 11.26

  a misliš globoko dihat :)) Pa sej mi bi jima radi sam pomagal, saj veš Plestenjak je že mal u letih, se ne sme preveč matrat, ga lohk še zvije in pobere pr 10 let mlajši... a ne! Pol bi pa ve revce u jok... u bistvu smo dobrga srca in hočmo nardit dobr del za vas in zanj :))

 11. Matej pravi:
  4.3.10 ob 16.45

  Ja, sama dobrota nas je :)) Jest tut pridem z veseljem pomagat zalivat rožico, da se ne bo bogica ob zmatranem Plestenjaku čist usušla! Drugač pa mam en nasvet zate porednež, ponud fotke najprej Plestenjaku, sigurn bo prpravlen precej globoko seč u žep, sam, da ne bojo pršle u javnost

 12. latinolover pravi:
  4.3.10 ob 19.28

  Madonca, tule je pa cel žur! Me prov čudi, da ni nikjer punc, ki bi vzele njihovega Jančija v bran... pa ne da so tolk jezne nanj in so mu obrnile hrbet?!Kaj hočte, zdaj vsaj veste da ima vaš Janči raje ujahane in očitno ga tudi več jahačev ne moti preveč.... Ampak nič bat, še vedno vam ostanemo mi, pravi fanjtje, smo precej bolj zanesljivi, boste vsaj vedle pri čem ste :))

 13. lepa pravi:
  5.3.10 ob 08.18

  Smo sam smo ostale brez besed....ja smo hudo razočarane nad bejbo, ki jo je izbral. Z ozirom na to kakšne vrednote nam je vsa leta prodajal, pa kaj vse bi mogla imet ženska po njegovem okusu... Halo?! Potem se pa speča z eno takole fračo, da ne uporabim še kakšnega gršega, bolj primernega izraza. Pa ko bi vsaj zdaj negal prodajati svojih laži in bi bil tiho, ampak ne, še kar modruje. Ne vem česa ne razume, a miseli, da smo vsi tako neumni al kaj. Ja, sem bila njegova fanica, pa so se mi odprle oči...

 14. mojca pravi:
  5.3.10 ob 12.22

  Sam res ej, kje jih pobira! Da ne more imet ene normalne bejbe! Se mi zdi, da je bla Kajfežka še najbližje temu, vse ostalo pa za bruhat. Mel je Injo, on pa še pol Ljubljane, pa Majo Kljun, ki jo vidmo pod vplivom takih in drugačnih substanc kako se na vsaki pasji procesiji obeša in šlata s kakšnim malo bolj premožnim atom, zdaj pa še Medikovo, ki se je, preden je pristala pod Vlačičem in še kom iz njegove družbe, udeleževala cele vrste čudnih zabav in bila celo tako trapasta, da se je potem s takimi svojimi seksualnimi podvigi veselo hvalila naokoli! Očitno ima Plestenjak zared enkraten okus za ženske!

 15. Miša pravi:
  5.3.10 ob 14.40

  Ena je napisala, da je Plestenjak lep, mlad ??? Pri 37 glih ni več mlad, lep je mogoče bil pred 10 leti zdaj pa.je precej zdelan, že kar orng siv, ogromno gubic, dobiva podbradek in kile, neobrit oz. z brado kot kakšen sezonski delavc, da o mastnih laseh, precej predolgih za njegova leta sploh ne govorim. Zobe ima rumene in iz ust mu zaudarja po tobaku, ki ga stalno vlači po ustih, kakšen ima okus... raje ne pomislim. Blajk, se ne bi zalizala z njim za noben denar! In ko smo že pri tobaku, kakor jaz vem je fuga pri nas prepovedana in je na istem seznamu kot marihuana, on pa jo stalno propagira in se javno hvali s tem, pa nikome ništa!

 16. frišen pravi:
  5.3.10 ob 15.50

  hej hej kaj pa se tu dogaja, a jest prov videm???? punce so se ubrnile proti plestenjaku???!! pa ne da jih je končno srečala pamet! ko sem pa jaz že ves čas govoru da plestenjak že lves čas nateguje ves ženski svet sem jih pa samo poslušu. ma kdo bi vas šteku punce, ste pa rabile k da ste vse blond! janči, janči slabo se ti piše, je slava glih tko minljiva kot lepota :))

 17. natalija pravi:
  6.3.10 ob 18.34

  Ja Janči je prišel v srednja leta in počasi se bo moral navadit, da če bo hotel imeti mlade in lepe, bo moral seči v denarnico.... tako kot so pred leti gospe srednjih let po tujini segale v denarnico zanj, da jih popedenal. O tem se pri nas ni veliko govorilo, pisalo pa sploh ne. Ampak ti šment, kaj ko ima kakšen od nas tudi sorodnike drugod po svetu, ki občasno obiščejo tudi Slovenijo....

 18. Mojca pravi:
  7.3.10 ob 11.51

  Ej samo tale Medikova mora pa imet zelo trdo kožo ali pa ogromen osebni (hm, le kakšen) interes, da je s Plestenjakom. Moja dobra prijateljica je pred cc. dvema letoma hodila z njim in pravi, da tip ni ćist gladek. Skupaj sta bila dobra dva meseca, potem pa je bila ona tista, ki je ušla. Ji je še kakšen mesec težil z SMS in telefoni. Je imel njo pa vsaj še z dvema drugima se je v tem času dobival, imel je ogromno zahtev od nje (med drugim ji je tudi grozil, če bo okrog kaj govorila), ni ga smela klicat ali motit razen če jo ni poklical on, pravi da debelo laže in si zmišljuje, vedno je moralo biti vse samo tako kot je hotel on, da je muhast in nepredvidljiv kot aprilsko vreme in da se z njim ne da zdržat. Očitno se ima za veliko zvezdo, ki si dovoli vse in so vsi okrog njega samo za zadovoljevanje njegovih potreb. Čustva drugih ga ne zanimajo, sam se po njenem pripovedovanju, obnaša povsem nezrelo in že na meji shizofrenika. Je vase zagledan, samozadosten in zelo narcisoiden. Beseda njegove mame pa je zakon. Danes ga tudi po radiu noče slišat in pravi, da nobena normalna ženska ne bi mogla biti z njim. Toliko o najbolj zaželenemu samcu, nežnemu romantiku in latinoloverju! V resnici je vse kaj drugega kot pa to. Vse je le zlagana zunanja podoba za uspešno kariero.

 19. plesalka pravi:
  7.3.10 ob 15.36

  Mmmmmm....Janči, nepozabno! Ga moram vzeti malo v bran. Ko sem videla, da se je ogrel zame, se mi je zdelo hudo fajn. No na srečo so to opazile tudi druge punce in mi razložile, da Janči za eno noč JA, ampak naj se ne zapletam z njim, ker zna postat hudo težak. In sem bila njegova "plesalka" za eno noč in moram reči, da se je zares potrudil, bilo je nepozabno in nič ne bi imela proti, če bi vso stvar še kdaj ponovila. Tvoja prijateljica je imela pač smolo, da se je zapletla z njim malo preveč.

 20. Matej pravi:
  7.3.10 ob 18.47

  Ej porednež če boš še kaj tule gledal, samo tolk da veš. Sem se malo pozanimal naokrog oziroma en moj znanec, ki dela za eno rumeno revijo je mal povprašal in bi bili pri njih zelo zainteresirani za gole Mašine fotke. baje so pripravljeni dat tudi 2 čuka evrov za eno, odvisno od fotke. Glih tolk, da boš vedu. Sicer pa drage dame, ne vem zakaj tolk stokanja. Saj je že Kamenik dobro zdresiral Mašo, da je lepo tiho in samo nardi vse tist, kar se ji reče. Nima Plestenjak nobenga dela z njo. Ko se mu dvigne pride, ga popedena, ko jo noče pa gre. Ne vem kaj vas tolk skrbi.

 21. micika pravi:
  20.3.10 ob 21.43

  jajaja........ vsi si malo o
  ddahnite in počakajte. Kam se vam pa mudi?

 22. Mario pravi:
  23.3.10 ob 18.13

  O poglej poglej, tole stran ste pa pozabil zaklent al kaj? Ja mi je žal za vas vse razočarane punce, ki ste ostale praznih rok, ampak Plestenjak je res z Mašo. Sem ju tudi jaz že večkrat vidu, zelo od blizu. Ampak ne bodte preveč žalostne, v parih mesecih se je Plestenjak kar orng razlezu, je ratu nekam čudno zabuhu u obraz. Zdej ne vem al je kaj bolan al pa ga Maša preveč pita. Očitno se punca boji, da jo nebi prehitro zamenu, sej ji je padla sekira u med. Bo mela raje zavaljenega Plestenjaka, kot pa da bi se odpovedala dobremu življenju in možnosti, da se poroči v ugledno familijo. Ji ni za zamerit, saj vsi vemo iz kakšnega podna je pršla ona in kakšna je njena preteklost. Tako da punca je pametna, bo požrla vse, nič bat zanjo.

 23. Istvan pravi:
  20.10.10 ob 19.18

  alo,alo, saj ni tak slaba, pač ve zakaj jo ima, pa jo dobro vnovči.

 24. ... pravi:
  26.2.11 ob 20.37

  se je pa razkoračla na galunovičem nastopu a si kej mislu name

 25. lepotec pravi:
  14.3.11 ob 21.43

  nej lapajo na svoje frulice fajn bi blo da ne hodmo na njen koncert se bo zajebavala iz naših deklet pa nej gre še k turku za tajnico pa u čuzo za varnostnico