Kvak.com

Neža Emma Janežič vrača udarec - demantira Cimetove izjave, pripravlja tožbo proti Adria Media

torek, 26. januar 2010
Neža Emma Janežič, Sebastjan Cimirotič
Neža Emma Janežič se je odzvala na intervju Sebastjana Cimirotiča v reviji Story, v kateri je trdil, da ni imel s Playboyevo lepotičko nič: "Nič si nisem izmislila, le v reviji Story in ljubljanskem založniškem podjetju Adria Media me ne marajo. Spustili so celo omembo mojega imena. Kako umazano delajo, dokazujejo tudi objavljene fotografije Cimirotiča in Maje Malnar, ki naj bi jih paparaci posneli na skrivaj, v resnici pa so bile narejene pred poslovnimi prostori Adrie Medie in redakcijo Story, zraven hotela Lev. Tam sta pozirala, da jim ni nerodno. Cime mi je bil kul, govoril pa je proti Maji Malnar, ker je ne mara, pa tudi proti Urški Čepin. Meni pa pošiljal esemese. Še deset dni nazaj mi je sporočil, da me pogreša." Sicer pa Neža Emma že pripravlja tožbo proti Adria Media - razlog je njena diskvalifikacija s tekmovanja za Playboyevo dekle leta. Oni trdijo, da je šlo za kršitev pogodbe z njene strani, ona pa da je vse skupaj "povsem neupravičeno." (vir: pozareport.si) Komu verjamete?
Komentarji:
 1. mike pravi:
  26.1.10 ob 19.01

  Ja Nežki verjamem seveda. Ker tko lepa, pametna punca, pa že ne laže. Pa Cime no kaj si zmišljuješ? Nežika vedno govori po resnici veš. Kaj si vi sploh milite da ste ko Nežiko tko grdo , no.
  Ma baba ravajena misl da je neki posebngo ko je tam v Monacu pa svojo p.... nastavlja, kvazi študentka. In misl da bo playboy pokleknu pred njo pa cel moški svet. Dol z njo.

 2. KKK pravi:
  26.1.10 ob 19.28

  gDO, TEBE POGREŠA BI RAD VIDEL, NEHAJ SRAT KUZLARIJE TO, KAR TI IZJAVLŠ SO OBIČNE KAFANSKE PRIČE, PA PAZI, DA NE BO GDO TEBE TOŽIL.BUTARA.

 3. xyo pravi:
  23.2.10 ob 21.40

  Jaz ji pa verjamem !!!! Adria Media ima tako ali tako ze taksno notranjo politiko, da se bodo med sabo pozrl in zgrizl , tko da ni cuden , da so taksni tudi do zunanjih sodelavcev ! Na Playmate of the year pa tko zmaga izbranka, ki se najbolj izkaze v postelnih dejavnostih z doticnimi Adria Media zaposlenimi !!! To tko ze pticki civkajo !!!! Konkurenco je pa pac treba porusit in demolirat !! Tko se pac v Sloveniji dela !!!
  Ti pa ostan v tujini, pa nevem kaj sploh se vracas nazaj v to malomescansko skorumpirano vas !!!!!