Kvak.com

Aneta Salihovič in Goran Breščanski - vroča romanca na Kmetiji slavnih

četrtek, 19. november 2009
Kmetija slavnih, Aneta Salihovič, Goran Breščanski
Je Aneta Salihovič tista, zaradi katere je Goran Breščanski na Kmetiji slavnih malo pozabil na svojo simpatijo do Maje P.? Vse tako kaže, saj sta Aneta in Goran prava golobčka in tega tudi ne skrivata. Vprašanje pa je, komu je več do zveze. Oba priznavata, da je prišlo do objemov, poljubov in otipavanja in Goran že upa, da bo glava družine prinesel kondome, da bo 'akcija'. Aneta medtem priznava, da je zelo crkljiva, da pa to ne pomeni, da bo šla z nekom v posteljo. Razdružuje ju tudi dejstvo, da je ona športnica, on pa kadilec. Ona o poljubljanju z njim pravi: "Kot bi lizala pepelnik." Vir: kmetija.24ur.com
Komentarji:
 1. Tejč pravi:
  19.11.09 ob 16.31

  Tale Aneta se mi zdi ena pohlepna pokvarjenka in nič drugega, Goran pa je itak hinavec. Zanimivo, da ima možnost za zmago, pa je bil v resnici eden najbolj lenih na Kmetiji, Marjan, ki pa je delal kot živina, je pa izpadel. Sranje, res.

 2. aaa pravi:
  19.11.09 ob 18.37

  Jaz naj navijam za Aneto... je edina ki je priznala da je prišla zmagat. Vsi ostali so ene navadne pokvarjene, hinavske, lene pičke

 3. Jani pravi:
  20.11.09 ob 00.57

  To mi pa ni všeč!! Najprej Maja P. , potem pa Aneta! A nima doma dojenčka???

 4. presenečenje pravi:
  20.11.09 ob 10.45

  Vsak dan me kmetija preseneča z novimi nizkotnimi človeškimi nagnjenji. Kaj bo spet novega danes ob 20:00 ?

 5. krneki pravi:
  21.11.09 ob 02.24

  Aneta bi lahko svoj videz malce boljše vnovčila. Tako pa ima človek občutek, da servisira "ko stigne". Škoda.

 6. gentleman pravi:
  21.11.09 ob 02.34

  Saj si lizala pepelnik.

 7. hell pravi:
  21.11.09 ob 06.28

  se marsikaj drugega si lizala haha da se tolko ispostavis pa saj te poznajo

 8. rok pravi:
  21.11.09 ob 11.50

  fakk kok ste eni neizobraženi cepci. Kaj pa je narobe z aneto? Čist luštna. Poleg tega pa kaj če ima Goran otroka? Saj ne fuka otroka, in on pri tem ni čist nič na slabšem. Še vedno ima mamo in očeta, le da pač nista skupaj.

  In slovenci radi pljuvamo po drugih in to neutemeljeno..ne vem kaj mate proti Aneti, edin, če vam je kaj naredila.

  Ali vas slovenske punčke morda moti to, da so dekleta iz juga veliko bolj luštne? Žal tako je. Ne vse, ampak aneta je ena takih. Sj so tudfi latino tipi za vas bejbe bolj hudi kot slovenčki povprečni mar ne? Samo večina ste brez bontona in zdravite komplekse s pluvanjem drugih, ki vam osebno niso nič naredili.

 9. rok pravi:
  21.11.09 ob 11.52

  aja pa še to. sam osebno velik rajš pogledam luštno južnakinjo njen sexi temperament, kot pa eno slovenko z ničtim karakterjem, ki misli kaj je.

  In ne posplošujem večina vas je super..vse to leti na izjeme, ki so podn od podna

 10. podn od podna pravi:
  21.11.09 ob 16.02

  dej rok dej. Ti se kar izljubi z eno "južnjakinjo". Osebno proti njim nimam nič, je pa res, da če je kmetija slavnih na slovenski televiziji, bi lahko vsi nastopajoči govorili slovensko. Ne pa pol, pol da jih komaj razumeš.

 11. Rok pravi:
  21.11.09 ob 16.17

  "Podn od podna": aneta govori izredno lepo slovensko, če nje ne razumeš, potem imaš ti težave z jezikom.

  Kar se tiče slovenskih punc, seveda imamo zelo lepe punce vsekakor. Ampak iz ljubosumja pljuvat po kar nekomu pa ni lepo, torej trpi ego tistega, ki pljuva in v večini pljuvamo brez razloga, brez, da bi osebo poznali in to je šibka plat.

  In ja..reci karkoli Slovenci smo čudn narod. Slovenec ne bo dal roke utapljajočemu se Slovencu. Bosanc bo dal roko utapljajočemu se bosancu in tudi prej slovencu.

  In zasplepljen folk je tako slep in tako brezvrednot in nepoučen, da ne ve da spore dela samo politika, nikoli ljudje sami.

  primer: a so hrvatje slabi? do mene ne..ko grem na morje se z njimi razumem super. Spor dela politika in nihče drug.

 12. ilenscuba pravi:
  21.11.09 ob 16.58

  Aneta je nluštna in delovna. Nima tipa doma in tudi Goran ni večporočen, zakaj si ne bi izmenjala nekaj nežnosti. Dajmo ljudem pustit dihat razen če nas osebno užalijo oz. prizadenejo. So na Kmetiji, ja!

 13. miska pravi:
  21.11.09 ob 23.47

  rok vsaka cast za tvoje komentarje:) se strinajm!

 14. stfu- pravi:
  22.11.09 ob 13.26

  ona je pravi pepelnik. halo doma ma froca ona pa se goni pred kamerami. goranove otroke vse njihova mama čuva. on pa je svojega ziher staršom dala. :S

 15. missy pravi:
  22.11.09 ob 15.27

  stfu
  če imaš doma otroka še ne pomeni to konec življenja,zabave,veselja....menim da se Aneta s svojim obnašanjem nič ne sramoti,prav tako pa si ti edini/a,ki je opazil/a "gonjenje"!!!To da se z nekom objameš oz.zaspiš objet še nič ne pomeni!!!

 16. Jani pravi:
  23.11.09 ob 19.03

  Rok, vsa čast ti, jaz se tudi strinjam s tabo, da so južnjakinje veliko lepše od tipičnih slovenk, ki so bolj "tople" in ne počepnejo pred vsakim moškim kot slovenke (primer: hrvatje potrjujejo, da slovenke veliko prej "dajo" moškim, kot njihove domačinke.

 17. tina pravi:
  25.11.09 ob 15.41

  kako je aneta lahko z tistim hinavcem goranom

 18. matej pravi:
  10.12.09 ob 01.00

  folk kako ste vi neizobraženi glede tega vse ženske oziroma punce so lepe ali majn lepe pa naj bojo slovenke ali iz juga. in da ene punce rajši dajo neznancu je res ker mošk neznate bit tiho in če se že poda v avanturo se poda z neznancem pa tudi tu ni razlike med narodnostjo tk da tisti ki to govori še ni velik različnih punc spoznal in škoda da daje komentarje ko pa ne pozna resnice. ljubi sosedje hrvatje če vam vaše punce ne dajo rade to še ne pomeni da nam slovencom ne dajo rade kolkrat sem bil z prijatli na morju smo večinoma imel avanturo z vašimi puncami tk da tudi vaše punce rade dajo prav tako ko naše lepe slovenke.

 19. deny pravi:
  21.12.09 ob 16.53

  dobra mrha