Kvak.com

Jože Činč o Kmetiji slavnih: "Sebi bi napovedal dva do tri bivanja na tej kmetiji."

petek, 30. oktober 2009
Jože Činč je za Novo povedal, da je bil tudi sam povabljen k udeležbi v Kmetiji slavnih, vendar je ponudbo zavrnil: "Če nimam intime, me to ubija. Sebi bi napovedal dva do tri dni bivanja na tej kmetiji. Enkrat sem jo pogledal, zdi se mi, da določeni ljudje, ki jih ne bi omenjal, sproščajo svoje lastne frustracije. Jaz bi 'pošizil' če bi se delale take razlike med udeleženci - pa ta golota! V čemu je štos? Resno se sprašujem. Še v življenju nisem videl nagega kmeta pobirati krompirja. Če je to režija, ne vem, tip se je očitno tako odločil. Verjamem pa, da narod čaka to mehko erotiko. "
Komentarji:
 1. franc pravi:
  1.11.09 ob 21.18

  zanima me če je režiser gdaj videl kako se živi na kmetiji in gdaj so kmetje goli tekali po pašniki pa kakšne razgaljene kmetice.da pa se jim ne da delat in imajo čnogorski teden bi jim gospodar moral z bičem pospešit.

 2. mateja pravi:
  2.11.09 ob 20.45


  Verjetno je bil kdaj tudi kakšen kje za kakšnim kupom malo nag v dvoje, vendar je to veljalo za nespodobno in nedovoljeno in ni bilo nekaj čemur danes mladi pravijo, da je kul, pa nobene bojazni ni bilo, da bo kakšen tak "nagec" po Tv.
  Problem je samo v tem,da danes to velja za nekaj zabavnega, posnemanja vrednega, za nekakšen dosežek, skratka nekaj kar je vredno pogledati...... v resnici se pa Pop Tv dela norca iz
  tistih, ki to redno spremljajo in si istočasno še mane roke od zadovoljstva,ker je gledanost velika in temu primeren tudi zaslužek,ki ga dosegajo na račun ene navadne svinjarije.

 3. darja pravi:
  3.11.09 ob 19.23

  Bravo Jožetu Činču,in pa g.Francu!!!!!!!!!!!!!!!!!