Kvak.com

Damjan Murko - v trgovini ukradel šminko?

torek, 24. november 2015
Damjan Murko
Damjan Murko je bil v eni od mariborskih drogerij ujet pri kraji ... šminke! Kraja je bila tudi prijavljena, zato je imel slovenski slavček opravka s policijo, vse skupaj pa je tudi priznal. Menda je šlo za nesporazum, saj je Damjan po pogovoru s prodajalko vzel le tester in ne šminko, ki bi bila na prodaj. Čeprav slavček meni, da mu lahko taka novice le pomaga pri promociji njegovega novega seksi koledarja, pa meni: "Glede na to, kdo in kaj sem, in da sem dosegel vse, kar sem si želel, pa je jasno, da mi številni želijo glavo odsekati, ker mi že leta gleda iz množice. Nad bizarnostjo, s čim vse se mora ukvarjati naša policija, pa smo bili zgroženi vsi." (vir: Govori.se)
Komentarji:
 1. Murka pravi:
  28.11.15 ob 15.44

  Hahahahaha.............slovenski slavček? Prej bi rekel slovenska kura, ki kokodaka na dvorišču. Katastrofa od pevca!!! Pa še šminkat se je začel.

 2. Anonimna pravi:
  3.12.15 ob 10.03

  Tale njegova fraza o ven štrleči glavi in sekanju mi gre pri tem primitivcu že res na jetra.Če bi res dosegel tolk kot govori,mu nebi bilo treba krasti testerjev šmink.Pa naj se zgovarja kolker hoče.

 3. pepiham pravi:
  15.12.15 ob 10.41

  GOLAZEN, zaradi njega sem prenehal kupovat rumeni tisk!