Kvak.com

Zvezdana Mlakar: mama ji je odsvetovala, da celi Sloveniji razlaga o pomladitvi vagine

sobota, 16. maj 2015
Zvezdana Mlakar
Zvezdana Mlakar za Story priznava, da ji je mama močno odsvetovala, da javnosti razkrije, da je zaradi težav z inkontinenco odšla na poseg pomladitve vagine. A je igralka potem, ko je spregovorila o tabu tebi, prejela kup pisem žensk "ki ponižane, skoraj v plenicah, čepijo doma, ker si 'poscane' ne upajo nikamor. Prizadelo, zadelo me je globoko v srce." Zvezdana je pred tem šla na dvig dojk, saj so se te precej povesile po izgubi desetih kilogramov, sicer pa meni, da drugih posegov ne potrebuje in se ne poslužuje botoksa, polnil in drugih popularnih pomagal estradnic po celem svetu ... (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
  1. Anonimna pravi:
    16.5.15 ob 19.44

    Mama ji je po mojem dobro svetovala.Dobro,da ni potem poklicala še televizije,ki bi posnela ta poseg in celi Sloveniji pokazala še razvlečeno češpljo.

  2. mateja pravi:
    17.5.15 ob 12.18

    Prav je, da se o tem govori, sploh ker obstaja možnost ozdravitve. Niti si ne predstavljate kakšen občutek je , ko greš na tek in prideš domov moker. Nisem stara, sem pa dvakrat rodila in že imam težave. Ko bo laser cenejši grem tudi jaz. Brez obotavljanja. Ne obsojajte, če ne veste zakaj se gre.