Kvak.com

Zvezdana Mlakar "stara in utrujena"

sobota, 10. januar 2015
Zvezdana Mlakar
Zvezdana Mlakar je znana po številnih pomlajevalnih postopkih, ki se jih je lotila v zadnjih letih. Igralka in TV voditeljica je svoje prijatelje zato toliko bolj presenetila z izjavo: "Takole se je začelo moje novo leto .... gledam, gledam, gledam... ker ne morem verjet ! Spet ! Se počutim staro in utrujeno !" Takoj so se vsuli komentarji tistih, ki so bili mnenja, da je daleč od tega, ko je svojo objavo pojasnila: "Iskreno vam povem, ne zanima me kako izgledam, malo me boli zivljenje, pa se borim , da ne bi padla v svoj stari vzorec zrtve ! Ko bo mimo ( in vem, da bo ) , bom lahko rekla, da sem napredovala, da sem se nekaj naucila ! Z vami delim delcek sebe, ki je klecnil, kot klecne vsak izmed nas . Zavedam se, da so to moje male , intimne lekcije in zavedam se, da je zivljenje lepo...hvala vam za vzpodbudne besede, hvala !" Kaj konkretno se je Zvezdani zgodilo, da tako razmišlja, pa še ni znano ... (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  10.1.15 ob 13.08

  Vedno bila in ostaja za vedno-bedasta do konca.Nič ji ni pomagala operacija,oz.pomljajevanje nožnice....,še vedno usekana.

 2. Anonimni pravi:
  10.1.15 ob 16.19

  Naj se sprijazni s sovjimi leti,s e začne svojim letom primerno obnašat in UŽIVAT v stvareh, ki jih ta leta prinesejo, ne pa da nenehno išče eliksir mladosti. Ne nujno za svojo zunanjo podobo.
  Poznam eno podobno, blizu 60, ki za svoja leta zgleda fenomenalno dobro. Ampak ima mlajšega partnerja in nenehno se psihira z vsem živim, išče potrditve, da dobro zgleda ipd. Smislijo se mi ljudje, ki ne morejo sprejet proeprostega dejstva, da je človek enostavno minljivo bitje...

 3. Buda pravi:
  17.5.15 ob 22.08

  Mlakarca, pejt sedet pod drevo, pa se ti bo posvetilo.

 4. Anonimni pravi:
  13.10.15 ob 09.31

  tota Zvezdana mi je bila od nekdaj zoprna, neumnica, ki ne spada na tv ekrane. Naj se pogleda v ogledalo verjetno se še ni videla kaka izgleda , bi se prestrašila. Rada bi bla vedno mlada se ji vidi, da je starka zmozgana, ki še samo spada k njenim živali, ki jih ima in tam naj išče svoj mir.