Kvak.com

Valerio Lutman: obrnil hrbet oboževalcem?

petek, 26. december 2014
Valerio Lutman
Valerio Lutman je le nekaj dni po zmagi na šovu Gostilna išče šefa praktično poniknil. Edino, kar je kuharski genij na svojem Facebooku še objavil, je bila slika sprejema v službi, potem pa je obmolknil. Menda je Valerio precej zaposlen predvsem z delom in izobraževanjem, a njegovi oboževalci so vseeno jezni, saj imajo občutek, da je obrnil hrbet prav tistim, ki so mu pomagali do glavne nagrade 100.000 evrov. (vir: Svet24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 02.08

  Ne vem iz kje ste potegnili, da so njegovi oboževalci jezni, razočarani itn? Malo sem preletel njegov profil, nikjer ni kakšnih negativnih komentarjev. Če pa se dejansko najde kdo, ki je "jezen", pa tako - fant je sodeloval v resničnostnem šovu, izglasovali ste ga za zmagovalca in tu se njegove obveznosti do vas končajo. Ni vaša last, ne obstaja zato, da bi vam krajšal čas s svojimi objavami, ima pravico, da denar porabi kakor želi ( kljub temu, da mi na kraj pameti ne bi padlo, da kadarkoli, za kogarkoli oddam glas, vas poskušam razumeti tiste, ki se tako srčno vživite v to ) in je v medijskem središču ravno toliko kolikor mu paše. Če vam to ne ustreza, pa drugič premislite predno 100 x glasujete za nekoga, saj od tega realno nimate popolnoma nič konkretnega, razen večjega računa za telefon in pet minut zadoščenja.

 2. BERNARDA pravi:
  27.12.14 ob 10.06

  SE STRINJAM S TABO ANONIMNI, FANT PAČ DELA IN NIMA ČASA ZA NE VEM KAJ. JE PA TUDI PO ZNAČAJU TAK, DA SE NE IZPOSTAVLJA IN NE VEM KAJ BI RADI ŠE ZDAJ OD NJEGA.

 3. Tamara pravi:
  27.12.14 ob 12.20

  Pameten fant,ki si ne želi medijske pozornosti.Na FB,se je vsem zahvalil,za podporo in glasove,ki smo jih dali zanj.Sedaj se je spet oglasil in nam voščil božične praznike,fant ni ndut,sam sebe poln,je pa pozoren in kulturen,kot nam je pokazal v šovu,svoj lep karakter.

 4. Micika pravi:
  28.12.14 ob 12.49

  Je dosegel svoje, in kaj sedaj še hočete, da se bo vsak dan pojavljal v rumenem tisku. Pač pameten fant.

 5. Taja pravi:
  28.12.14 ob 13.52

  Se strinjam z vsemi posti. Pameten fant, olikan, se zahvalil in se je lotil uresničevati svoje sanje.