Kvak.com

Na Pop TV se distancirajo od sodelavke

petek, 26. december 2014
Bojana Ksela Rose, Gasilci: Enota 14
Bojana Ksela Rose je povzročila pravi vihar, ko je glede prihajajočega resničnostnega šova Gasilci: Enota 14 izjavila, da bodo v šovu nastopali mladi gasilci in gasilke, stare prdce pa so obšli, zato slednji glede šova tudi protestirajo. Izjavo je na Twitterju kmalu zbrisala, saj je z njo razjezila ogromno ljudi, od nje pa se je distanciral tudi njen delodajalec Pop TV: "Ostro obsojamo objavo naše sodelavke Bojane Ksela na twitterju in se od njenih izjav popolnoma distanciramo. Njeno mnenje v nobenem primeru ni stališče naše hiše. S takšnim odnosom, kot ga je slutiti iz njenih izjav, nismo delali niti pri tem niti pri nobenem drugem projektu. Obravnavali jih bomo kot kršenje produkcijskega procesa in tudi ustrezno sankcionirali." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  26.12.14 ob 22.49

  Škoda da POP TV ni vedno pri vsem tako ančelen. Takšno ukrepanje proti Kseli je čisto brezveze in nepotrebno. Naj se rajši potrudijo, da sami kakšen resničnostni šov izpeljejo tako kot se spodobi, izjeve na twiterju, pa naj ostanejo tam.
  Itak pa kdo se malo psozna, ve da izraz stari prdci ni nujno žaljivka. Vsja v muski ne. :)

 2. Anonimni pravi:
  26.12.14 ob 23.07

  Do včeraj sploh nisem vedel kdo je tale Bojana Ksela, sem pa prebral njen prelep tweet ( poster nad mano ga je vzel iz konteksta in si ga razložil v nekem pravljičnem smislu, bizarno ), zato bom ostal na njenem nivoju. Torej, Bojana Ksela, ne vem kdo si in komu si dala narazen noge, da si tam kjer si, ampak naj ti bo jasno, da si po masovnih negativnih odzivih zabila še en žebelj v krsto banalnosti, ki jo želi POP TV vturit na program.
  Za razliko od predhodnika jaz ( in še marsikdo ) upam, da te doleti kakšna sankcija. Ampak ne skrbi, saj menda v Lipici zaposljujejo. Horseface.

 3. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 09.11

  Na tviterju itak 90% slovenskih novinarjev dela budalo iz sebe. Tam se hitro vidi njihov relaen intelektualni domet. Največ si dajejo opravka z drugimi mediji in se z drugimi novinarji podj... med sabo. Prava beznica. Kar se tvita Ksele tiče pa mu absolutno preveč pozornosti namenjate. Tudi zato, ker danes mediji ne znajo več iskat novic drugje kot na socialnih omrežjih.

 4. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 09.16

  kar se pa starih prdcev tiče, izraz prihaja iz angleškega izraza old farts, to pomeni v bistvu nekoga, ki nekaj dela po starem, old scool, lahko tudi staromodno itd. Ne pomeni to dejansko nekoga, ki prdi. Jaz njen tvit razumem bolj v smislu, da hoče Pop Tv samo mlade obraze gledat, gasilci, ki obvladajo "old scool" pa zanje niso dovolj dobri. To je v bistvu kriitka na Pop TV in če jo bo, jo bo samo zaradi tega doletela kazen. In če boljše pomislim, je imela prav, samo slabo se je izrazila. Pop TV je brezvezen, njihovi šovi pa še bolj. Tudi Rolling Stones so stari prdci in rpav je tako. Nekdo mora bit in to ostat. In to je smao dobro. Ni pa prav, da se stare prdce ne upošteva.

 5. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 13.15

  Ampak glede na to, da je poročena s kreativnim direktorjem na Popu Donaldom Roseom, ki ima čez te šove... ne vem no, tipična hčerka novinarke, ki ji je mamica zrihtalaslužbo na družabni kroniki, za varno prihodnost pa se spetljaš z direktorjem

 6. Seka pravi:
  27.12.14 ob 18.57

  Anonimni,kaj se tok utikaš v njen življenje?Ali si ji fouš,ker ti nimaš mamice,ki bi ti kaj zrihtala in žene,ki bi te podpirala?Ti poskrbi za svojo varno prihodnost in daj mir s to žlehtnobo.

 7. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 20.46

  Ja, Seka, če imaš kakšno mnenje, si takoj vsem fouš. Očitno je težko vklopit tistih 5 možganskih celic, ki še niso pregorele in razumeti kaj več od tega. Verjetno so vas doma učili, da če ima kdo kakšno kritiko na vas, ni utemeljena, bog ne daj, da bi prizadeli vaša čustva, vsi so vam samo fouš. Obol.

 8. eh pravi:
  27.12.14 ob 22.24

  Če bi ji rekel-Lipicanka,bi žalil naše konje.To je navadno kljuse.

 9. Anonimni pravi:
  28.12.14 ob 15.12

  Ne skrbi Seka, imam maico, ki me je naučila kako v življenju uspem na pošten način, brez da mi ona vrata odpira. In ženo, ki je bila deležna podobne vzgoje. Pa na najini poroki so bili tudi najini starši. Ne tako kot na poroki teh dveh, smao pop tv priče. V bistvu me življenje takšnih osbkov niti ne bi brigalo, če ne bi bili to ljudje, ki v medijih oblikujejo širše javno mnenje in družbeno klimo. Takšni kot je ona in cel kup blondink na Tv Slovenija, bolj spominjajo na berlusconizirano Italijo in mafijski princip napredovanj v družbi. Jaz si v takšni državi ne želim živeti in moja pravica je kdaj tudi s prstom pokazat na takšne. V končni fazi so javne osebnosti.

 10. hov hov pravi:
  28.12.14 ob 15.15

  Kot v nekakšni nadaljevanki s poplavljenih območij vsakodnevno v informativnih oddajah nastopajo slovenski novinarji, med katerimi bolj prepoznavno poroča Bojana Ksela s Pop TV. Človek težko verjame, da se je dekle uredništvu 24 ur pridružila šele pred štirimi meseci, saj pred kamero deluje povsem sproščeno in s pravšnjo mero samozavesti. K temu je verjetno v dobršni meri pripomoglo dejstvo, da Bojana živi s televizijo že vse svoje življenje. Njena mama je namreč ena najbolj prepoznavnih televizijskih obrazov s štajerskega konca, Danica Ksela, ki je po osnovni izobrazbi sicer vzgojiteljica predšolskih otrok, vendar že vsaj poldrugo desetletje povsem predana novinarstvu, zadnja leta kot dopisnica Pop TV iz Maribora in okolice. Medijem zapisan je tudi Daničin sedanji življenjski sopotnik Jani Dolinšek, fotograf, ki v glavnem dela za spletno stran 24ur.com, medtem ko je njen nekdanji mož in Bojanin oče Marjan Ksela bolj športen tip in je trenutno inštruktor fitnesa v hotelu Habakuk.

  Zanimivo je, da je Bojana televizijsko kariero začela že pri rosnih trinajstih, ko je na lokalni televizijski postaji Moj TV vodila otroško oddajo o živalih z naslovom "Čiv, mijav in hov", čeprav se je po končani gimnaziji vpisala na pravno fakulteto in kot študentka delala na regionalni televiziji Janeza Ujčiča RTS kot tajnica režije. Potem je enako delo opravljala pri oddaji Popstars na Pop TV, kjer je spoznala tudi svojo veliko ljubezen Donalda Roseja (njegov priimek se ne izgovori po angleško rous, ampak povsem navadno slovensko rose, saj je fant doma iz Kopra in nima, kot velja splošno prepričanje, nikakršnih tujih korenin. Ime Donald, ki na Primorskem koncu ni tako redko, mu je izbral oče po enem od svojih knjižnih junakov), ki je nekakšen hišni kreativni direktor resničnostnih šovov na ProPlusu (Pop TV in Kanal A), tudi najnovejšega Kmetija. Bojana (26) in Donald (33) že nekaj let živita pod isto streho v Komendi, trenutno pa si v bližnjih Mostah urejata povsem novo stanovanje.

  No, od Popstars so Bojano Ksela povabili k sodelovanju snovalci oddaje Ekstra magazin, ki jo je vodila z dekoltejem močno obdarjena Alenka Vidic, ki je pozneje presedlala med piarovce (navsezadnje je diplomirala iz komunikologije), trenutno je zaposlena v zasebni firmi ProPiar, občasno pa predava na znameniti PR akademiji v Banja Luki. Pri Ekstra magazinu je Bojana z mikrofonom že stopila pred kamere, prav tako pri oddajah E + in pozneje še pri Svetu, ki ga je na Kanalu A z veliko pompa postavil srboriti Bojan Traven. In ker se hitro ne vrti samo Svet, ampak tudi njegovi sodelavci, se je Bojana od njih poslovila že po nekaj mesecih, potem pa je urednica Darja Zgonc potegnila eno boljših potez in jo povabila v oddajo 24 ur, kjer v glavnem pokriva kroniko.

 11. Anonimni pravi:
  28.12.14 ob 16.49

  Imaš prav eh. V naglici sem res užalil Lipicanske kobile.

 12. Anonimni pravi:
  28.12.14 ob 18.29

  eh,tolkbesed za eno takole bebavo kozo, fafačico starih prdcev.
  prrrrrrrrrd

 13. anka pravi:
  1.1.15 ob 14.09

  Bojana, dejansko se ti je dalo napisat te hvalospeve zgoraj? Sorry, skodo ki si jo povzrocila s Twitterjem, ne mores vec popraviti z nekim skromnim zivljenjepisom...