Kvak.com

Darinka Košenina (Kmetija: Nov začetek): bo zapustila partnerja?

četrtek, 18. december 2014
Darinka Košenina, Kmetija: Nov začetek, Andrej Zaletel
V šovu Kmetija: Nov začetek se je Andrej Zaletel ogrel za Darinko, kljub temu, da mu je ves čas govorila, da ima doma partnerja in naj jo pusti pri miru. A Andrej trdi, da mu je prvi teden na samem povedala, da namerava svojega ljubosumnega moža zapustiti ter da bi lahko odšla skupaj ter da je on takrat njej povedal, da je sam v zvezi. Darinka Košenina pa je nad tako izjavo zgrožena, saj v šov ni prišla po moškega. Za Andreja pravi, da nima značaja, ki bi ji ustrezal: "Ves čas je hodil za menoj, kar so najprej opazili drugi, ki so me na to opozorili. Prav tako ne drži, da sem mu rekla, da nameravam zapustiti partnerja in da bi lahko skupaj odšla. Ko smo s tekmovalci sedeli zunaj, je spet prišel za menoj in takrat sem mu rekla, da te prizore gledajo naši domači in da bova, ko bova šov zapustila, lahko oba spakirala kovčke. Tako je bilo. To je bila vse šala." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. esi pravi:
  19.12.14 ob 13.35

  In le kaj bo res? Kaj je Andrej rekel? In kaj je rekla Darinka, ne bomo o tem nikoli zvedeli. Ker Andrej pravi tako, Darinka pa drugače. Že ko jo je partner obiskal na kmetiji, je bilo vse skupaj bolj hladno, vsaj z njene strani. Partner jo je pa pogrešal ja, pri delu in še in še.

 2. alfa pravi:
  21.12.14 ob 00.03

  En bolj laže kot drugi. Darinka zakaj si se pa ulegla k njemu?

 3. Micika pravi:
  21.12.14 ob 14.04

  Kakšna bejba, vsaj kuhat zna. Hahaha

 4. esi pravi:
  22.12.14 ob 10.56

  Tako kot je kuhala Darinka, zna vsak. Imaš na razpolago 2, 3 sestavine in vsak dan kuhaš enako in če veš kok količine moraš dati za 4 osebe, potem veš tudi količinsko za 15 ljudi. Sama sem kuhala za 15 ljudi . In ni bil noben problem, le če se razumeš v kuhinjo in imaš malo domišljije, s tremi sestavinami pa sploh. In končno je Darinka povedala, da en dan so jedli-mleko in polento, drugi dan pa polento in mleko. In kje je tu problem-le da je bila hrana enolična. Zato jaz jo ne jemljem kot neko ekstra kuharico. Problem je bil v tem, da ostala dekleta niso vedela kuhat, niti osnovnih stvari.