Kvak.com

Spopad TV div: Lili Žagar o plastic fantastic Ivani Šundov, Ivana pa: "Kdo je Lili Žagar?"

torek, 19. avgust 2014
Ivana Šundov, Lili Žagar
Lili Žagar je pred dnevi pokomentirala naslovnico tabloida Story, ki jo krasi Ivana Šundov: "Grozno se mi zdi, da se na naslovki Story ena neznanka izdaja za Ivano Sundov. #botox #plasticfantastic #photoshop." Na tvit Žagarjeve pa se je odzvala tudi Šundova: "Gospe Žagar ne poznam, ne poznam niti njenega dela, ne življenja, da bi drznila kar koli o njej komentirati. V eni izmed revij pa sem nekoč zasledila njeno fotografijo z družino. Verjetno je potemtakem nekako zanimiva medijem in torej ve, kako deluje fotografiranje za medije. Ker me osebno sploh ne pozna in me v živo ni videla, dvomim, da je grdo mislila, morda je to napisal celo nekdo drug namesto nje. Ona gotovo ve, da obstaja retuširanje, ki nam zbriše gubice itd.... Enkrat bolj, drugič manj. Odvisno od tistega, ki fotografije „popravlja“. Sploh pa menim, da ob svojih otrocih in družini nima časa za takšne stvari in gotovo je naslovnice sploh ne zanimajo." (vir: Story, zurnal24.si)
Komentarji:
 1. kurjapamet pravi:
  20.8.14 ob 11.24

  dve kuri in en sam kokodajs!
  ne jih spustit na dvuriše,
  kar bo vse posrano!

 2. nn pravi:
  20.8.14 ob 12.26

  bravo Lili.

 3. Anonimni pravi:
  20.8.14 ob 12.27

  saj to glede lili je delno res, tam je ena poročila brala na Kanalu A, pa še to s ful naglasa, pa par reality šovov je vodila in dvakrat rodila. Z ivano ni dosti boljše, je pa bila vsaj, preden je šla na hrvaško, v Sloveniji res neko ime.

 4. Manica pravi:
  20.8.14 ob 13.01

  in kdo je Ivana Šundov? Meni je znana samo po aferah na sodiščih. Bravo Lili

 5. inko pravi:
  20.8.14 ob 14.45

  iz lepotice se je prelevila v zoprno žensko s popravki na frisu ki so jo pogršali škoda pa tako simpatična je bila videti -imela je dovolj denarja -zdaj pa ga dec pije...tako je, kdor visoko leta nizko pade.....

 6. Didi pravi:
  20.8.14 ob 15.53

  Inko, si si dal duška, kaj?!

 7. Anonimni pravi:
  20.8.14 ob 17.33

  mislim da v tem primeru gre za dve voditeljici, katerih čas počasi mineva in na tak način spet iščeta pozornost medijih.

 8. Anonimni pravi:
  20.8.14 ob 18.46

  Da se Lili primerja z Ivano je bizarno. Je prevelika razlika v letih.
  Dokazuje pa Lili s tem, da gre po njeni poti. Razen tega, da skozi z njenim možičkom kokodajsata kako gradita hišo, ta firma pa ju oglašuje še na svoji spletni strani (to pomeni, da sta verjetno dobila popust), ni nič pametnega slišat od nje. Mogoče jo bo skorajšnje ljubosumje do Nine Osenar pripeljalo do kakšnega presežka v lajfu. Po teh komentarjih je že dala vedet, da je ena navadna 30+-letna kura, ki se vtika v življenje drugih žesk in komentira njihov videz.

 9. 22 pravi:
  21.8.14 ob 00.06

  ivana šundov je lepo odgovorila,

  medtem ko je lili žagar kmetica poročena z kmetom, ki se vtika v druge ljudi, pa ravno ona ki je v istem fohu bi mogla vedet, kje ji je meja

 10. vid pravi:
  21.8.14 ob 14.10

  naša LŽ je carica, ŠUNDOV-ka pa je kot hrvatica, kdor visoko leta nizko pade, se je nosila kot da je kraljica, zdej pa poglejte, pri nas pa kod da ni dovolj pametnih in izobraženih tv voditeljc, da jih je treba uvažat iz hrvaške, zato LŽ - bravo

 11. butasta lilika pravi:
  21.8.14 ob 17.54

  Ja, prav res, kdo pa je Lili Žagar? Butasta kmetavzarka (ne kmetica, da ne bo pomote), ki misli, da je požrla vso pamet tega sveta, če je vodila en kuharski šov. Kjer je, mimogrede, deset tednov ponavljala ene in iste stavke, ker ji njena domišljija in pomanjkanje pameti ne dovoljujeta izvirnosti. In taka kokoš ima jajca, da komentira Ivano Šundov?!! Saj bo tudi Lili kmalu plastična, brez skrbi, le sponzorja za take posege še mora najti, kot jih je našla za "svojo hišo"! Do takrat pa naj si le da duška in čivka, če misli, da je duhovita! No, večina se nas strinja, da je le zelo nizko padla. In na podnu bo tudi ostala!

 12. Anonimni pravi:
  22.8.14 ob 04.23

  @vid, če smo antančni, smo Šundovo v bistvu IZVOZILI na Hrvaško, zdaj se pa vrača. :)

 13. nera pravi:
  27.8.14 ob 08.42

  lili žagar je glupa kot top, šundovca je šund od šunda

 14. pik pravi:
  28.8.14 ob 10.40

  kokši polni egota...

 15. Rajka pravi:
  28.8.14 ob 14.54

  Ti nera si pa zabita nevrotičarka,negativarca,pejt se zdravit!