Kvak.com

Kaj se zgodi, ko se srečata La Toya in Angelca Likovič? Tu je video!

sobota, 12. april 2014
La Toya, Angelca Likovič
Angelca Likovič se je v Mariboru udeležila izobraževanja o spolnosti v teoriji in praksi. Ko je v zaodrju srečala La Toyo, pa se dežurna slovenska moralistka ni zmogla zadržati in je pornesi očitala, kako bo nekoč svojim otrokom pojasnila, da je "njihova mama taka pa taka." La Toya ji je odgovarjala, da je nase ponosna ... celo tako zelo, da se primerja z najuspešnejšo slovensko športnico vseh časov: "Ko grem po cesti, me nihče ne zaničuje! Zaslužila sem veliko denarja in dobila veliko nagrad! Pravijo, da sem – odkar so me videli – najuspešnejša Slovenka, takoj za Tino Maze." Je pa Angelca z občinstvom delila podatek, da je v njeni spalnici še vedno vroče ... vsekakor informacija, ki je marsikdo o Angelci Likovič ne želi vedeti: "Veste, v mojih časih se tovrstnih dejanj nismo šli. Moj mož vam bo znal povedati, da mu spolnih užitkov ni bilo treba kupovati, saj jih je imel doma in jih še vedno ima v izobilju."  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nn pravi:
  12.4.14 ob 15.51

  Ha ha ha,to mora bit fajn videt!

 2. Anonimni pravi:
  12.4.14 ob 17.29

  Obe skup naj pornič posnameta pa bo mir. Angelca je toliko imela povedati proti resničnostim šovom, dokler je niso dovolj podmazali da je postala del le teh.

 3. Manica pravi:
  13.4.14 ob 13.48

  La Toya je pač La Toya. Njen IQ dosega takšen rang kot ga. Včasih z svojimi izjvami preseže samo sebe. Da se pa ga. Likovič, ki se prikazuje kot ena moralna ženska, kaj je pa zadaj, pa sam Bog ve, spusti na nivo, da gre v oddajo z Toyo, pa še komentira svoje spolno življenje pred vesoljno Slovenijo, to pa Angelco prikazuje v neki drugačni luči. No La Toya vsaj škode ne dela po tem svetu, vsaj hinavska ni. Je pač to kar je.

 4. Didi pravi:
  13.4.14 ob 16.35

  Manica, dobro si to napisala. La Toya je, kar je, vendar v njej ni kančka hinavščine in lažnivosti. Gospa Likovič pa bi nam, pri svojih letih lahko prihranila spalnične podrobnosti.

 5. Micika pravi:
  14.4.14 ob 20.34

  Kaj naj bi se pa zgodilo, vsaka s z nečim opleta

 6. nask pravi:
  4.5.14 ob 07.34

  g.likovič pač naj dojame, daje njen vlak odpeljal, kako pa bodo loatojini otroci to sprejeli, je paseveda njena stvar, latoja jej pač latoja in komur ni všeč, jo pačnaj ne gleda, naj pa se ne delajo bolj papežkega od papeža