Kvak.com

Jure Štekar - na večerjo s tekmovalkami pripeljal kar svoje dekle!

ponedeljek, 6. januar 2014
Jure Štekar, Ljubezen na deželi, Nina Bratovž, Irma Perko, Erika Smolak
Jure Štekar je v ljubljansko restavracijo Angel povabil tekmovalke, ki so se v šovu Ljubezen na deželi potegovale za njegovo srce. Vinar pa je vse presenetil, ko je na srečanje pripeljal tudi svojo novo izvoljenko, Nino Bratovž. Dekleta so bila nad njegovo gesto kar malce šokirana. Večer se je končal tako, da sta Jure in Nina odšla domov, dekleta pa so se šla zanavat še v eno od ljubljanskih diskotek. Srečanja pa se ni udeležila Irma Perko, ki je osvojila simpatije mnogih gledalcev, saj je imela simpatična rdečelaska druge obveznosti. Oglasila pa se je njena sestrična Erika Smolak, ki je svojega moža spoznala prav v oddaji Ljubezen na seniku: "Zdaj, ko je oddaje konec, bom pa tudi jaz povedala tisto, kar si res mislim: prav nobene škode ni, da Jure ni izbral Irme. Ravno nasprotno! Hvala bogu, da je ni! Irma pa ja zasluži veliko, veliko, veliko boljšega! ... " (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  6.1.14 ob 07.26

  ta ni za nobeno babo...

 2. Miha pravi:
  6.1.14 ob 08.03

  Sem gledal dve oddaji, pa sem ugotovil, da je Irma res pridna in delovna deklica. Kot sem prebral je tudi izobražena. Predvsem je za moj okus tudi lepa. Mislim, da bo prišel čas, ko bo srečala princa svojih sanj. Nič naj ne bo užaljena, če je ni izbral. Vesela naj bo, da je ni, ker ta zveza se ne bi obdržala.

 3. Pepi pravi:
  6.1.14 ob 15.37

  Tale z dekletom na srečanje je pa res od sile. A jih je potem povabil zato, da bi jim povedal, kako so ničvredne? Kdor se zadnji ...
  Res dobro, da ni izbral Irme, ker bi bila samo za deklo - glede na njegov odnos.
  Irma, najdi si sebi primernega fanta. Res si ga zaslužiš.

 4. monika pravi:
  6.1.14 ob 19.23

  brez besed..............................................NIMA SRCA..........................

 5. Seka pravi:
  12.1.14 ob 09.40

  Promoviral je svoje(atkovo)imetje.Prav malo mu je mar za čustva teh deklet,pa saj so na žalost taki časi,denar je na prvem mestu...Tipično...Vse se vrača,vse se plača!

 6. Anonimni pravi:
  15.1.14 ob 23.02

  Le koliko cada ga bo Nina gledala?!