Kvak.com

Jure Štekar - zaljubljen v hčer kuharskega velemojstra Janeza Bratovža?

sreda, 4. december 2013
Jure Štekar, Ljubezen na deželi, Nina Bratovž, Irma Perko, Iva Hočevar
Jure Štekar menda ni ostal z nobeno od deklet, ki so se za njegovo naklonjenost borile v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi. Pridelovalec ekoloških vin je moral v oddaji sicer po pravilih izbrati eno od njih, ta naj bi bila Irma Perko, a se v zvezi nista videla. Naj bi pa njegovo srce osvojila druga - ta naj bi bila Nina Bratovž, hčerka svetovno priznanega kuharskega mojstra Janeza Bratovža. Nina se je pred kratkim razšla z dolgoletnim fantom, Jure pa je bil samski že kar nekaj časa. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Manica pravi:
  4.12.13 ob 08.33

  Irma jeako v redu punca, da bi jo bilo resnično škoda za Štekarje.

 2. Seka pravi:
  4.12.13 ob 13.22

  Kakšnega hudega zanimanja za četico ženščin res ni kazal,pa je bila Irma zelo sočutna,pridna pa še luštna.Katja je bila prava lepotička,samo ne za na kmetijo.Izgleda,da je šlo res samo za promocijo njihove kmetije!Če ni elektrike,jo pač ni...

 3. nn pravi:
  4.12.13 ob 13.50

  ja ravno ta bo taprava za na kmetijo v Brda butelj gleda sam na zunanjost.Pa še on ni nič posebnega,kot ena mevža,sploh mi ni všeč.

 4. Pepi pravi:
  4.12.13 ob 18.02

  Deževnik, je kar prav, da se spake deževniki ne dotikajo punc. Sploh take grdobe, kot si ti. Ampak čustvena in inteligenčna grdoba je hujša od zunanje.

 5. nera pravi:
  5.12.13 ob 07.15

  samo promocija kmetije nič drugega

 6. Anonimni pravi:
  5.12.13 ob 15.34

  Promocija kmetije in DJ Tiësta

 7. Anonimni pravi:
  5.12.13 ob 16.47

  Za na kmetijo ne spadajo tetovirane ženske.Vse razen Irme so same avše,ki iščejo pozornosti.Na kmetiji je treba delati,ne pa počivati,ležati ob bazenu in se kopati.Pa še vse so jezične,to so mestne frajle,ki rabijo žur in lepo življenje.

 8. Ivona pravi:
  5.12.13 ob 17.07

  Da nima zanimanja za ženske sem videla že v prvi oddaji,samo promocija njihove domačije drugače pa tip deluje zaspano,nobene energije do nasprotnega spola...

 9. lady pravi:
  5.12.13 ob 18.02

  tetovirane ženske spadamo povsod. ti trapasti anonimni ne razumeš pomena tetovaže... zato tako anonimno neumno pišeš. jaz imam na rami veliko tetovažo, ki mi veliko pomeni, saj je moja, znam pa vse delati, prav vse, tudi gnoj kidat. bedak neumni anonimni.

 10. Chad pravi:
  6.12.13 ob 09.04

  Ste pa slovenci res en zakrknjen narod, ce je punca ki ima crne lase cefurkega videza groza, tega se nemci ne bi rekli. Joj ni vam pomoci Slovencki zakompleksani.

 11. mišo pravi:
  6.12.13 ob 09.23

  Noben ni zakompleksan. Ampak...kmet NIMA cajta za polezavanje. In sorry za tetovažo rabis konkretno poležavat, da ti jo nekdo naredi(pa da ne bo kdo kdo jamral o bolečini, ker tudi o njej očitno pojma nimate).
  Pa če ste glasni iz mestnega stanovanja lepo utihnite, ker se vam sanja ne koliko je treba na kmetiji delati(kmetiji,ne turistični kmetiji, ki ma pol profita od pijancev).
  Kar se pa tiče tetovaž, ki ti "ful" pomeni: "Zbud se". Če rabiš popisat svojo kožo, da ti nekaj "ful" pomeni je s tabo že nekaj narobe. Še avše, ki to delajo, ker jim pač lepo zgleda imajo bolj pometano podstrešje kot ti.

 12. xxl pravi:
  6.12.13 ob 10.10

  Mišo-se strinjam.

 13. Anonimni pravi:
  6.12.13 ob 17.29

  Ja pajade,tetovirane ženske in z pirsingi so taprave za kmetijo.ne ga srat,te so dobre za žurat,poležavat in za lagodno živlenje,pa menjavat moške.jih ogromno poznam,pa niti ena ni kaj prida.prave avše s plitko pametjo.

 14. Seka pravi:
  6.12.13 ob 20.53

  Tetovirane ali ne,meni bi se neumno zdelo,da bi se javno grebla za Jureta,on pa razen promocije ni imel poštenega namena prav z nobeno.Ali se vam ne zdi to en velik nateg?