Kvak.com

Vesna Janković o medijih: "Trgajo te po koščkih ..."

četrtek, 24. oktober 2013
Vesna Janković, Jure Janković, Sašo Radović
Vesna Janković je za Lady spregovorila o bolečini ob medijskem poročanju o njeni ločitvi od Jureta Jankovića ter novi zvezi s Sašem Radovićem, saj naj bi v novicah mrgolelo neresnic: "Čeprav ljudje nimajo nobene pravice do tega, te trgajo po koščkih in uživajo, ko ti prizadevajo bolečino." Zanikala je, da bi se preselila v Maribor, stanovanje ima v Ljubljani, njena dva največja sončka pa sta otroka Val in Julia. Z Juretom imata deljeno skrbništvo in nekdanja manekenka pravi: "Vse imamo, le malce miru bi še potrebovali." (vir: Lady)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  24.10.13 ob 10.22

  Ne bi bila rada na njenem mestu.V nekaterih ljudeh je res toliko zlobe in z največjim veseljem škodijo drugim,pa jih sploh ne poznajo.

 2. Didi pravi:
  24.10.13 ob 12.06

  Med estradniki in raznimi umetniki je veliko takšnih, o katerih mediji pišejo samo o njihovem poklicnem udejstvovanju. So pa drugi, ki jim prija publiciteta in se z veseljem pustijo fotografirati in kar sami dajejo izjave o privatnem življenju. Pri tem so v zmoti, ker mislijo, da bo to trajalo samo takrat in tako dolgo, kot bodo oni želeli. Ko si enkrat v špilu, si v špilu. Konec. Pri tej dami nisem zasledila pisanjao njenem poklicnem delu. Pravzaprav ne vem, s kakšno dejavnostjo se sploh preživlja.

 3. Seka pravi:
  24.10.13 ob 14.52

  topzatop te sprašujem:kaj ima ona pri tajkunstvu?Zaljubila se je v tamalga Jankoviča,se poročila,imela otročiče...Ko je skužila,da je v mafijski familiji je pač odšla,da zaščiti otroka...Rada ima debele denarnice,ker ima rada drage stvari...Pa kaj?

 4. Anonimni pravi:
  26.10.13 ob 09.00

  hahhaah ona se je zaljubila v denar, ne v Jankoviča... Sej je znana po tem, da je navadna keš pi*ka...

 5. guru pravi:
  3.11.13 ob 11.37

  Bivša misica-ista kot vse ostale-prazna glava-tisti gram možgančkov,ki jih premore-pa išče debelo denarnico.

 6. BOJAN pravi:
  7.11.13 ob 00.32

  GLEDALA JE SAMO DENAR,TU NI LJUBEZNI,ZAME SO TO NISKE ŽENSKE