Kvak.com

Škandal na poroki Anžeta Kopitarja! Povezovalca Roberta Erjavca ven pospremili varnostniki ...

torek, 9. julij 2013
Anže Kopitar, Robert Erjavec, Jože Potrebuješ, Ines Dominc, Matthew Perry, Čuki
Anže Kopitar in Ines Dominc sta se v soboto poročila na idiličnem Gradu Otočec. Čeprav je bila poroka sanjska, pa se je vseeno zgodil incident, za katerega naj bi menda poskrbel nekdanji vremenar Robert Erjavec, ki je skrbel za povezovalni program. Erjavca naj bi ujeli, ker je s telefonom fotografiral snemanje in fotografije pošiljal spletnemu mediju. S poroke so ga zato pospremili varnostniki, v vlogo povezovalca pa je vskočil Jože Potrebuješ, ki je svate zabaval s svojo skupino Čuki. Erjavec je bil o incidentu redkobeseden: "Lahko rečem, da sta zakonca Kopitar zelo simpatična in da so bili do mene zelo korektni. To je vse." Potrebuješ pa pravi: "Kolikor je bilo v naši moči, smo Čuki poleg tega, da smo igrali do pol pete ure zjutraj, delali tudi to. Pa nisem jaz v to toliko vpleten, saj nisem gospoda Erjavca predlagal, da povezuje dogodek." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  9.7.13 ob 11.30

  Novinar bo vedno novinar

 2. Didi pravi:
  9.7.13 ob 11.33

  Sram naj te bo, Robi Erjavec. Eno je afne guncat pred TV, ko nakladaš o padanju ušpičenih prekel, čisto nekaj drugega pa izdati intimo ljudi, ki ti zaupajo. Fuj in fej!!

 3. Cinik pravi:
  9.7.13 ob 11.34

  A če bi ženin na skrivaj snemal in fotografije pošiljal medijem, bi tudi ženina odstranili s poroke?

 4. grozni pravi:
  9.7.13 ob 12.26

  erjauc,kaj ti je tega treba bilo?če so te že najel,da tam blebetaš in sereš klanfe,delaj to.al so te premal plačal,pa si mislu,da boš NOVI prodal fotke?tvoji štosi so zastareli.

 5. tanja pravi:
  9.7.13 ob 14.15

  Robert si je s to svojo gesto naredil medvedjo uslugo.Nihče ga ne bo več najel za povezovalca,mogoče samo za zalezovalca...to pa je bila profesionalnost na višku,njegov ugled je padel na ničlo-res škoda da si ga takole zapraviš.

 6. Manica pravi:
  9.7.13 ob 16.13

  Ni fer to kar si je Robi dovolil, vendar taka gonija okoli tega pa kot, da bi se poročil sam japonski cesar in ne en Kopitar. Grozljivka res.

 7. Anonimni pravi:
  9.7.13 ob 17.12

  Erjavec ni niti n od novinarja. :)
  Erjavec je navaden primitivc.

 8. k4 pravi:
  9.7.13 ob 17.16

  A je vrnu dnar nazaj kopitarju za (ne)povezovanje programa?

 9. adolf pravi:
  9.7.13 ob 19.28

  Ja, kaj bo pa zdaj? Robi, prav si naredil! Kaj pa misli, da je tale Kpitarček, če ima polno rit denarja !!!!!!

 10. jana pravi:
  9.7.13 ob 22.26

  grozni, strinjam se s tabo. Ni mi všeč, da je ta Erjavec na skrivaj slikal in pošiljal spletnem mediju. Dobro, da so ga varnostniki odstranili. Na taki enkratni poroki naj bi bili samo pozitivne osebe,

 11. hokejist pravi:
  10.7.13 ob 08.04

  A dej no no dej.............lej kolko slik je že po netu, tako da, Erjavec ni nič narobe naredil, in upam da bo ostal fejst fant kot je bil.........

 12. grozni pravi:
  14.7.13 ob 20.24

  naj bo vesel,da ga na dolenjskem niso nalomili.pa čeprav je tud sam Dolenjec.