Kvak.com

Damjan Damjanovič: "Ne morem imeti otrok"

sreda, 3. julij 2013
Damjan Damjanovič, Sabina Cvilak, Slovenija ima talent, X Factor
Damjan Damjanovič je za Lady spregovoril, da s ženo Sabino Cvilak zaradi njegovih zdravstvenih težav nista mogla imeti otrok, vendar pa to ni bil razlog za njuno nedavno ločitev: "Po naravni poti jih žal nisva mogla imeti, zato sem se odločil za zdravljenje. V tem procesu je bilo veliko nezaželenih stranskih učinkov in med drugim sta moj imunski in hormonski sistem povsem podivjala. Bila sva primora poiskati strokovno pomoč v kliničnem centru, in to me je fizično povsem izčrpalo." Direktor Slovenske filharmonije, ki ga je širša javnost spoznala po vlogi žiranta v resničnostnih šovih X Factor in Slovenija ima talent, meni, da sta partnerja, ki nočeta ali ne moreta imeti otrok, lahko drug drugemu otrok in sta prav tako lahko srečna. (vir: Lady)
Komentarji:
 1. gogo pravi:
  3.7.13 ob 14.55

  "škoda".

 2. ixs pravi:
  3.7.13 ob 16.49

  kakorkoli,življenje gre naprej in treba je živet s tem,čas pa prinese svoje.

 3. Miha pravi:
  3.7.13 ob 16.53

  Damjan, nič hudega. Saj se otroka lahko dobi tudi drugače. Imaš ga lahko rad kot bi bil tvoj. To vem iz lastnih izkušenj. Le pogumno.

 4. ej pravi:
  3.7.13 ob 16.58

  kaj škoda če ne more met otroka ga lahko posvoji!!!!!
  a on kej razmišlja? nič . vidim da ne. more kej razmišlat z možgani. tko zgleda k d bi hodu v vrtec.
  damjan, damjan.

 5. gustl pravi:
  3.7.13 ob 19.43

  Karkoli bodo napisali zlobni jeziki si Damjan ne jemlji k srcu,če se imata dva rada otroci ne smejo biti ovira so ali niso življenje gre napre. Želim ti,da najdeš sorodno dušo in zaživiš nadaljne življenje čim lepše!

 6. Anonimni pravi:
  4.7.13 ob 06.55

  A je res potrebo vsako podrobnost iz zasebnosti deliti z javnostjo?

 7. Manica pravi:
  4.7.13 ob 14.31

  Mislim, da se Damjan ne vznemirja zaradi tega, pravzaprav zelo lepo in zrelo to sprejema. Sreča v zakonu ni odvisna od otrok pač pa od zrelosti zakoncev, kar je Damjan lepo povedal. Glede na to, kako je čustven, bi pa bil odličen očka, v to ni dvoma!