Kvak.com

Rajko Hrvatič in Daša Podržaj Hrvatič: uradno se ločujeta

ponedeljek, 5. november 2012
Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Hrvatič
Šušljalo se je že več kot pol leta in očitno je bilo vse res: Rajko Hrvatič in Daša Podržaj Hrvatič se ločujeta komaj dobro leto po razkošni poroki v črnem na gradu Mokrice. Rajkova nova izbranka je tako dejansko koprska podjetnica Maja Golemac, podjetnik pa svojega sina Krisa vidi enkrat mesečno, ko mu ga Daša pripelje. Sicer pa se Rajko te dni ubada z mnogo bolj perečimi težavami: njegov igralni salon Casino Carnevale, kjer je zgradil tudi hotel, namre beleži veliko izgubo - obalni poslovnež ga skuša prodati, a kupcev ni od nikoder, tako da je ceno zanj sedaj že prepolovil. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. ixs pravi:
  5.11.12 ob 09.26

  če ne mara otroka sploh pri teh letih ga tudi ni vreden,naj spi z svojim denarjem,fant bo gotovo lepo zrasel tudi brez njega.

 2. tt pravi:
  5.11.12 ob 10.52

  ha ha ha

 3. Cinik pravi:
  5.11.12 ob 11.33

  NO???? NOOOO???? Kje ste zdaj vsi dobrohotni komentatorji in mediji, ki ste lani podpirali ta zakon s komentarji "Ljubezen ne pozna meja...", "Naj jima uspe" itd. Zdaj lahko padete na kolena in poljubljate zemljo pod našimi nogami, ki smo ves čas pravilno napovedovali prihodnost. Naj nebeški angelski zbor oznani in zapoje večno hvalo naši neskončni modrosti - IMELI SMO PRAV!

  Kolateralna nedolžna žrtev je žal otrok, ki se bo naslednjih 96 let svojega življenja spraševal, zakaj ne živi skupaj z očetom in zakaj je pri 40-ih plešast. Odgovor: ZATO, KER MU JE MATI TAKŠNEGA OČETA IZBRALA.

  Ampak, odslej bo z Rajkom vse drugače. S svojo novo-staro Majo se bo poročil, kljub finančnemu bankrotu mu bo večno zvesta.... do poletja mogoče...

 4. tanja pravi:
  5.11.12 ob 11.35

  zopet je pokazal vso svojo pokvarjenost ki jo premore.Vedel je da ta zakon nima prihodnosti in je zapeljal naivno Dašo.Za sina bo gotovo lepo poskrbel,ampak takega očeta si marsikdo nebi želel.Daša je lahko srečna da se bo rešila tega pokvarjenega babjeka,ki ima očitno že novo žrtev.

 5. nn pravi:
  5.11.12 ob 11.47

  Ni vse črno in ne vse belo.Slišati je potrebno obe strani,potem obsojajte.Daša je bila zelo naivna,da se je spustila v to razmerje,saj je vedela kakšen je.

 6. nada pravi:
  5.11.12 ob 12.08

  sluzast, grd, po duši in stasu, star in nevreden sina....

 7. jeziček pravi:
  5.11.12 ob 14.08

  Tudi Daša ni nobena svetnica ,tudi ona je pohlepnica padla je na pleh in denar . Hrvatič ni bil nikoli lep bagat pa in Dašika je mislila da bo lahek plen ,žal je nasrkala ona. Mislim ,da bo za otroka dobro poskrbel vsaj finančno otalo je na plečih mamice.

 8. Darjo pravi:
  5.11.12 ob 22.05

  Ma sej sem vam že cel cajt govoru, da Daše ni kle pr nas na obali in da Hrvatič voz uno drugo skoz k seb, pa ste bli vsi tolk pametni. Mone! Jaz sam povem tist kar vidim na lastne oči in kot sem že reku, pupa je mlada inu je prav, da si najde enga svojih let, Ma sam če jo bo kdo hotu.

 9. noone pravi:
  5.11.12 ob 23.28

  ma ni je na obali,je pa še kako v naši vasi na gorenjskem . . .in to že nekaj časa

 10. Anonimni pravi:
  6.11.12 ob 02.09

  Big deal! Kdo sploh sta ta dva? Mislim, saj ju poznam, ampak kaj sta takšnega naredila v lajfu, da bi se moral sekirat za njiju?

 11. mio pravi:
  6.11.12 ob 20.56

  Dnar vidla baba neumnaaaaa

 12. pravnik pravi:
  9.11.12 ob 16.37

  hehehe, sej če bo šlo tako naprej kot vse kaže zdej, bo Hrvatič kmalu ostal brez vsega, pa ne zaradi Daše. Ma tako zgubo, da ne bo več dolgo, pa bodo rubežniki potrkal tudi na njegova vrata. In glih zato se sprašujem, če ne gre tule za dogovor, za reševanje vsaj dela premoženja pred bankrotom. Ga bo pol prenesu nanjo, ločena bosta "uradno", v resnici pa bo samo izkoristil luknjo v zakonu, sej mu tega, kar bo kao od Daše, ne bodo mogli uzet. Jaz mislim, da Hrvatič ni tolk naiven ali radodaren, da bi nekomu, za katerega se javno ve, da ni premoženjsko nič prinesel ali ustavril v zakonu, dal kar polovico svojega.

 13. pik pravi:
  11.11.12 ob 20.04

  puhoglavka