Kvak.com

Damijan Janković: doživel rojstvo hčerke, potem pa so ga odpeljali kriminalisti

petek, 28. september 2012
Damijan Janković, Ursula Gawish
Damijan Janković je včeraj še ravno dočakal rojstvo hčerke, ki jo je rodila njegova 20 let mlajša Ursula Gawish, potem pa so mu praznovanje pokvarili kriminalisti in ga odpeljali. Vesna Janković, žena njegovega brata Jureta Jankovića, je potrdila, da je deklica zdrava, ime pa bosta javnosti sporočila starša. (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. Ski pravi:
  28.9.12 ob 09.03

  Čestitke družini Janković ob rojstvu male princeske.

  Ja malo čudno je da so ravno včeraj bile preiskave. Ampak saj vsi vemo kdo stoji za tem....

 2. gumpec pravi:
  28.9.12 ob 09.45

  Ja, kdo pa stoji za tem. Ciprska vlada, ker je preveč denarja iz banke dvignil?

 3. Ski pravi:
  28.9.12 ob 10.01

  Nekdo, ki tisti dan ni bil v Sloveniji. GUMPEC lahko se slepiš a dobro veš kdo je ljubosumen na Jankovića. JJ !

 4. IXS pravi:
  28.9.12 ob 10.04

  otrok je vedno nedolžen,iskrene čestitke obema,najlepši dogotek v življenju,ostalo pa naj obsodi sodišče.

 5. gumpec pravi:
  28.9.12 ob 10.25

  Veš SKI, nič ne vem glede tega. Vem samo, da nam je jara gospoda ukradla državo in čas je da začne pravna država delovati, skrajni čas!

 6. Ski pravi:
  28.9.12 ob 11.00

  JJ nam krade državo pa tega nihče ne prizna. Upam, da kmalu pride na dan vse in ne samo patria. Pa boste videli kdo je krivec za propad države. Kje je gospod Bavčar, ki je veliko denarja pospravil v žep, kazni zanj pa ni bilo. Upajmo, da res začne delovati pravna država. Ampak težko, ker Slo to ni.

 7. gumpec pravi:
  28.9.12 ob 12.00

  Res, SLO ni pravna država, vendar upam, da je to samo prehodno stanje. Jaz še vedno verjamem v ljudi in upam, da bomo kmalu postali normalna država in upam, da so včerajšnji dogodki korak v to smer.

 8. majer pravi:
  28.9.12 ob 12.21

  Nic ni cudno, na pogledih slovenije se je lepo vidlo kako in kaj. Fank jo toliko povedal, kolikor ni v petih letih pa se na smeh mu je slo v primeru da ni bil pod vplivom necesa pac govori pod takrirko rozega. Da se je Slak tako hitro organiziral je tudi dokaj neobicajno, predvsem ker je Mitja Kunstelj ze 10 dni nazaj o tem slisal.
  Pomojem da gre za politicno spletko z Majerjem nacelu.

  Cestitke Damijanu in Ursuli.

 9. Dolina Šentflorjanska pravi:
  28.9.12 ob 12.42

  Prihod otroka bi moral biti srečen dan, Damjanu so ga pokvarili. Verjetno si je to sam zakuhal (v sodelovanju z ato in bratom), sodišče bo povedalo. Je pa malo komično, kako hitro je bil Slak pripravljen z vsemi reportažami s terena in analitiki... In to vse na dan, ko je videti, kot da je Majer šel prodat Slovenijo. Danes smo lahko brali, da naj bi Američani kupili naše državne obveznice. Pri tako obetavnem gospodarstvu, kakršno je ta hip.... Uf, težko za pogoltnit!

 10. nera pravi:
  28.9.12 ob 18.27

  kakav otac takav sin

 11. Anonimni pravi:
  28.9.12 ob 23.16  Potem so pa vsi jokali, da so ta dan ravno rojevali. Češ, kaj nam delate. Razen Ursule, ki je edina rojevala in edina imela tisoč razlogov za jok. Namesto da se smilijo sami sebi naj se rajši zamislijo nad sabo. Vsi skupaj in vsak posebej. Še posebej Damijan pri njegovih letih. Res je malo pozno postal oče, bi bil pa že čas, da se malo zresni in razmisli kakšen lajf bo nudil svojemu otroku in tej svoji komaj polnoletni ženkici. Niso drugi krivi, da njihovi svojci trpijo, sami so si to zakuhali in sami bodo to morali pojest. Pa ne si delat iluzij, da ti v današnjih časih kriminalisti kar na vrata potrkajo, če se J.J-u tako sprdne. Je treba imet malo več masla na glavi za to!

 12. k4 pravi:
  29.9.12 ob 00.37

  No sigurno so doloceni krogi vedeli za cetrtkovo preiskavo vnaprej, te informacije so prisle tudi do slaka, ker on oddaje ne pripravi zadnjih pet minut. Da je bil jj v tujini..ne vem, je pac bil. Je pa dejstvo, da ima jj prav tako veliko sranja na glavi, ce ne celo vec. Pravna drzava pa zal se vedno ne dela, ce bi - se jj ne bi na vsako obravnavo glede patrie do zdaj izgovoril na premierske obveznosti. Namesto, da bi prvi dal vzgled in prevzel odgovornost, se skriva. Sicer pa...o jj je pol skrivnosti ze razkritih po celotnem spletu, naslednja polovica pa ravnokar sledi, zato se vedno kislo drzi, ker ga grabi od skrbi kaj vse lahko pride na dan.

  Je pa tako, drzavo je pokopal pokvarjen splet politike in gospodarstva. Dokler ne bojo vsi kaznovani in umaknjeni s svojih prestolov na realna tla, drzava ne more naprej. To je dejstvo in to se zdaj caka. Ljudje na pamet govorijo, da noben ne bo za nic odgovarjal pred sodiscem, ampak nekaj se je spremenilo, stvari se v ozadju premikajo. Zavezniki se na koncu vedno sami med sabo unicijo in izdajo, in to se dogaja.

 13. Babica pravi:
  29.9.12 ob 06.59

  Tresla se je gora, rodila se bo miš, kot še vedno do sedaj.
  Živimo v mafijski državi.

 14. Ski pravi:
  29.9.12 ob 09.39

  Jaz samo vem, da ima JJ veliko več masla na glavi pa še vedno ni odstopil, še vedno si polni žepe, prav tako se je "pravna država" pokazala v primeru Bavčarja, Kordeža, Tovšakove, Zidarja,.. Nekateri sploh niso bili kaznovani, drugi pa so dobili smešno nizke kazni, ki bi jih navadni državljanji dobili, če bi ukradli čokolado in liziko.

 15. anon pravi:
  29.9.12 ob 11.32

  Ski, ti kar začni odplačevati stomilijonsko luknjo, ki so nam jo napravili tvoji polbogovi.

 16. Ski pravi:
  29.9.12 ob 13.36

  Odplačujemo VSI mi dolgove JJ in njegove kompanije, že od osamosvojitve Slovenije. Vem, da si vsi želijo prikazati družino Janković kot slabo ampak obstajajo lopovi, ki so kradli še preden je Janković postal znan javnosti. Tako da ANON mogoče imajo prste vmes TVOJI POLBOGOVI. jaz samo pravim, da če zahtevamo pravico, jo zahtevajmo za vse. Kaznujmo vse ali nikogar.

 17. Jan pravi:
  29.9.12 ob 14.10

  Ski bravo!! Končno nekdo, ki je inteligenten in, ki ve za kaj se gre!!! Se strinjam s tabo 300 procentno!!!!!

 18. Anonimni pravi:
  29.9.12 ob 15.01

  Če s prstom kažeš na nekoga, ki je ali naj bi bil večji kriminalec od tebe, te to še ne naredi nedolžnega. Toliko o inteligenci.

 19. mica pravi:
  29.9.12 ob 19.08

  tudi jj bi moral kaj odgovarjat kako je že tisti pregovor napad je najboljša obramba

 20. svaštare pravi:
  30.9.12 ob 02.14

  JJ je v postopku pred sodiščem. Če je kriv, mu bodo že dokazali. Če ni, pa jebi ga.
  Me pa bolj skrbi za vse tiste, ki v vsaki stvari vidite samo levo-desne zraote ne pa dejanskega problema. Nič čudnega da ste si izvolili Zokija. Ovce.

 21. Ski pravi:
  30.9.12 ob 08.20

  Anonimni 29.9.12 ob 15.01 - saj JJ je tisti ki kaže prstom na druge, v tem primeru na Jankovića.Ne gre se samo za Jankovića. Odpri oči in spreglej. JJ bi potunkal vsakogar samo, da reši svojo rit in prikrije svoje grehe. Problem v SLO je ta, da bi Jankovića vsi linčali samo zaradi IĆ v priimku. Žalostno a resnično. Ponavljam KAZNUJMO VSE ALI NIKOGAR! (nažalost pa smo začeli z tem KAZNUJMO NIKOGAR, sodeč po Zidarju, Tovšakovi, ... in smešno nizkim kaznovanjem)

 22. Ski pravi:
  30.9.12 ob 08.21

  Pa še nekaj-spomnimo se na SKB in vlomilce, ki so se sedaj, ko je JJ na oblasti našli. ? Mislim da razlaga ni potrebna. Kdor ima malo pameti bo vedel za kaj se gre.

 23. Anonimni pravi:
  30.9.12 ob 15.28

  daj SKI, ne bluzi. Imam priimek na IĆ, pa ne prenesem Jankovića. Nisem pa niti obseden z Janšo. Nekateri smo za grehe Jankovića vedli še preden se je podal v politiko. Dajte, spreglejte ovce!

 24. Ski pravi:
  30.9.12 ob 15.46

  Nekateri pa vemo za grehe JJ že ko se je Slovenija osamosvojila. tako, da ne bluzi ti ANONIMNI. V Jankovićevem primeru je moteči dejavnik IĆ. Zate pa ne vem.

 25. nihče pravi:
  30.9.12 ob 17.08

  Men ni nič jasno,vem pa,da ne bo ničesar kaznovan,ker je JANKOVIĆ

 26. tanja pravi:
  30.9.12 ob 17.45

  srečno detece

 27. dido pravi:
  30.9.12 ob 18.25

  ja srečno detece pa tudi če si Janković ali kateri drugi ić pokvarjen kot JJne morež biti nikoli

 28. haha pravi:
  30.9.12 ob 20.02

  Priimek je še najmanj kar je motečega pri Jankoviću :))))

 29. anonimni pravi:
  30.9.12 ob 20.08

  jj,je zelo moteca oseba v slo.pa je vse okej!!to pa nic ni narobe ker ni na ic..opazam da zelo privladuje suvenizam in nacionalizam...

 30. Anonimni pravi:
  30.9.12 ob 22.19

  Kaj konkretno pa naj bi bil suvenizam? Navkljub ić poreklu tega ne razumem :)

 31. qqw pravi:
  30.9.12 ob 23.46

  Kdor misli, da je JJ pokradel kaj manj od jankovica se zelo, zelo moti. Najbolj mi je slo pa na smeh, ko je JJ te dni dobil nagrado za zasluge za osamosvojitev slovenije. Zaboga...pa saj to norcevanje nima nobene meje. JJ je imel v casu osamosvajanja popolnoma druge ambicije. Kaksne - se pa tisti, ki mi ne verjamete, lotite raziskovanja raznih na spletu ze dolgo objavljenih dokumentov in vse vam bo jasno. JJ sigurno ne povecuje blaginje naroda od samega zacetka. Preiscite njegovo osebnost od otrostva naprej, bo zanimivo.

 32. ja ja pravi:
  1.10.12 ob 02.09

  lahko se še bolj trudite Zokija prikazat kot eno bogo žrtev, ampak on to ni. Bo kar lepo moral odgovarjat za svoja dejanja.
  J.J. bo pa tudi prišel an vrsto, če ima za kaj, brez skrbi.
  Pa otresite se že enkrat te miselnosti, da je treba sodit samo tistim, ki koga ubijejo. Tudi veliki ekonomisti kdaj sedijo v čuzi.

 33. Ski pravi:
  1.10.12 ob 13.18

  JA JA nihče ni rekel da je treba kaznovati samo tiste, ki nekoga ubijejo. Treba je kaznovati vse vrste prekrškov. Predvsem pa kaznovati VSE in ne le izbrane posameznike.

 34. ja ja pravi:
  1.10.12 ob 19.12

  Ski, poglej, takole je. Če imaš toliko dokazov za kazniva dejanja določenih ljudi, kot se šopiriš, da jih imaš, boš brez težav lahko podal ovadbo zoper te ljudi. Imaš to pravico. Vsak polnoletni državljan Republike Slovenije jo ima. In s tako dobrimi dokazi kot jih bojda imaš, bo tožilstvo tvojo ovadbo seveda moralo ustrezno procesirati. Torej, če gre za kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti in če je podan UTEMELJEN sum, da je storilec storil kaznivo dejanje. Če pa teh dokazov nimaš in si samo eno populistično gobezdalo več, ki je tukaj zato, da odvrača pozornost javnosti od dejstev, potem se rajši umiri sicer bom ovadbo za hujskaštvo zoper tebe podal JAZ.

 35. Ski pravi:
  1.10.12 ob 20.23

  JA JA, dokazi so obstajali tudi proti Tovšakovi pa je dobila le 1 leto kazni. Mi navadni državljani pa dobimo toliko če ukrademo par čokolad. Pa upam da me razumeš da se ne gre več za JJ, Jankovića, Tovšakovo, Kordeža,... Gre se za to da v naši državi veliki tajkuni ali lopovi niso kaznovani, če bi pa ti JA JA ali jaz kaj zgrešili bi bila druga pesem. To ti hočem povedati, pa ti je očitno pomemben le JJ in ga tako goreče braniš. Meni je vseeno, če Jankovića obsodijo, če najdejo dokaz, ampak s tem ne bodo drugi lopovi kaznovani. Problem je v tem, da se nekateri vedno izognejo roki pravice. Mogoče je pa tebi vseeno za ljudi, ki so ostali brez kruha zaradi Vegrada in SCT-ja. Vsi bi z veseljem odležali 1 leto in prišli iz zapora kot milijonarji- z denarjem ubogih delavcev. Kaj je leto zapora za takšno veliko krajo????

 36. Ski pravi:
  1.10.12 ob 20.29

  Lahko samo rečem, da so nizke kazni za velike prekrške sramotne za našo državo. Nekoč je bila SLO za vzor drugim, sedaj pa nas je večino sram, da smo njeni državljani. Sram me je kot Slovenca, da nam tujci več ne zaupajo, saj so imeli slabe izkušnje z neizplačevanjem plač. Žalostno je ko nekdo trdo dela, pa država to ne ceni. Veliko ljudi je izgubilo zdravje s poštenim delom, na koncu pa so ogoljufani s strani tajkunov. I FEEL SLOVENIJA :(

 37. anita pravi:
  1.10.12 ob 20.33

  ski,to si zelo lepo napisal!!!Pa se kako to vse drzi.zelo zalostno!!!

 38. Ski pravi:
  1.10.12 ob 20.53

  In žalostno je, da se ob novici kot je rojstvo otroka nekateri naslajajo zaradi pridržanja Damjana namesto, da bi čestitali staršem.

 39. Ski pravi:
  1.10.12 ob 20.54

  Hvala Anita. To je resnica in jaz se je zavedam. Odprimo oči. :)

 40. ja ja pravi:
  1.10.12 ob 22.53

  Ski, meni dol visi za Janšo. Mi gre pa na k..., da se v tej Sloveniji vedno vsako ovadbo, vsako kriminalistično preiskavo, vsaki sodni postopek želi prikazat kot politično teorijo zarote. Zoki ni zgolj ena boga žrtev zarote. SAmo to hočem povedat. Če kriminalisti jutri zjutraj potrkajo pri J.J. me pa tudi ne bi prav nič motilo. Ker ne verjamem v zarote, ampak v to, da ti kriminalisti potrkajo an vrata,ko imajo za to dober in utemeljen razlog. Zakaj tako mislim in verjamem pa raje ne sprašuj.

 41. pik pravi:
  2.10.12 ob 15.30

  karma je hudič...vse se vrača vse se plača..čeprov v primeru jankiviči dvomim da jim bodo kaj dokazali ker je itaq vse korupcija.če imaš denar si car,...al kako že!

 42. jupi pravi:
  2.10.12 ob 16.31

  te preizkave so samo premaz za oči za bedake. vprašte se rajš kaj bo s holdingom ki ga pripravlja vlada.

 43. iskrica pravi:
  2.10.12 ob 18.35

  iskrene čestitke detetu in staršema imejte se lepo in bodite zdravi