Kvak.com

X Factor: v drugem krogu je izpadel Gašper Mihelič!

ponedeljek, 21. maj 2012
X Factor, Gašper Mihelič, Alma Merklin, Ajda Kovačič, Matija Jahn, Demetra Malalan, In&Out, S.W.A.G., Ana Soklič,
V drugi živi oddaji X Factor so gledalci odločili, da si direktno vozovnico v naslednji krog zaslužijo Ajda Kovačič, Demetra Malalan, Matija Jahn, Ana Soklič, In&Out in Alma Merklin, ki se je tokrat gledalcem očitno bolj prikupila kot prejšnji teden, ko je bila tik pred izpadom. V boj za obstanek sta se tako podala Gašper Mihelič in dekliška skupina S.W.A.G.. Ker sta Jadranka Juras in Aleš Uranjek glasovala vsak za svojega kandidata, je bil Damjan Damjanovič tisti, ki je odločil, da gre domov Gašper.
Komentarji:
 1. goga pravi:
  21.5.12 ob 08.19

  škoda,da se g.Damjanovič tudi tokrat ni zjokal...
  Mi smo se ...

 2. Karmen pravi:
  21.5.12 ob 10.07

  Ni prav, da je šel ven Gašper Mihelič!!! On je bil res dober pevec, s srcem in dušo, res se je potrudil za vsak nastop! Zdaj mi XF ne bo več zanimiv...

 3. tanja pravi:
  21.5.12 ob 10.44

  včeraj je bil pa boj med sodniki.Jadranka je zelo lepo zagovarjala svoje kandidate in nikoli res nikoli ni užalila nikogar.Damjan je bil zelo nesramen do Matije in posledično sem pričakovala da ne bo spustil naprej Gašperja,ki si je vsekakor zaslužil da gre naprej.Demetra me je tokrat razočarala,Alma pa je bila fantastična-to je samo moje osebno mnenje.

 4. nn pravi:
  21.5.12 ob 10.58

  Domov bi moral iti Matija,ostati bi moral Gašper

 5. BUBA pravi:
  21.5.12 ob 11.28

  Pa sej ni nikol tko k bi vsak posameznik hotel.....
  Sory sam zbirat med gašperjem in dekleti nisi res mel kej zadost poslušat... so res ble boljše kot on...tko da GAŠPER SMILE AND GET IT OVER WITH....nisi zmagal maš pa odskočno desko tko da če se boš znal iztržit boš definitivno obstal na SLO sceni...lep dan vsem

 6. em pravi:
  21.5.12 ob 11.38

  Ja, ker te babe majo res "super" glas a ne?
  In sploh jih ne zmanjka na polovici, ko je treba kaksen visok ton malce dlje peti(to, da visokih sploh niso sposobne zapet je pa ze drug problem...).

 7. cvetača pravi:
  21.5.12 ob 11.50

  Gašper drži se in upam, da bomo slišali še za tebe želim ti veliko pevsko kariero,ker si jo zaslužiš

 8. neli pravi:
  21.5.12 ob 12.11

  Gašper,bil si moj favorit,želim ti ,da ti uspe na tvoji pevski poti

 9. Anonimni pravi:
  21.5.12 ob 13.00

  Gašper je bil res super! Škoda, da je izpadel. Demetra je imela tokrat komad katastrofa... ampak vse kritike gredo Damjanu!Grozen komad je izbral.. a res ne sliši v kakšnih pesmih pride glas do izraza in v kakšnih ne?!Alma je odlično odpela, vendar zgleda še vedno čisto brez energije, dolgočasno. Naj se že neha smiliti sama sebi in začne peti!

 10. Majda pravi:
  21.5.12 ob 13.22

  Gašper super si! Želim ti da ti uspe na pevski poti, ki je tvoja edina prava.

 11. Mici pravi:
  21.5.12 ob 13.32

  Ko sta ostali dve možnosti, je bilo jasno, kdo bo izpadel. Tolažim se s tem, da je potrebno skupino umetno narediti za uspešno, Gašper se bo pa lahko kar sam s svojim talentom izstrelil med zvezde. Upam, da mu bo Jadranka stala ob strani.
  Žal me je moški del komisije s svojimi nestrpnimi izjavami (ne s strokovnim) razočaral. Prenizko se je spustil predvsem eden. čeprav mi je jasno, da vsak svoje zagovorja.
  Zagovarjaj svoje, ne zaničuj drugih!!

 12. komplet pravi:
  21.5.12 ob 14.10

  Katera je bila druga pesem, ki jo je Gašper pel, če kdo ve?

 13. malka pravi:
  21.5.12 ob 16.12

  ker jokam se jaz sem z njim seksala ampak če kdo zve me bo ubil. joj zakaj je izpadu bla sem tam u xfakturu ampak sem bla 5 vrsta 18 sedež sorry moja sexmašina

 14. Anonimni pravi:
  21.5.12 ob 17.18

  sem vesel da je šla lezbijka ven

 15. Anonimni pravi:
  21.5.12 ob 23.25

  če bi blo več njemu podobnih na naši glasbeni sceni, ne bi več s strahom prižigala radia...

 16. Felix pravi:
  22.5.12 ob 01.36

  Čestitke Jadranki. Tokrat je končno premagala samo sebe oz. svoj karakter. Pohvalno. :) Ostala dva člana… pričkanje naslednjič prihranite za zakulisje. Glede ostalega pa se mi zdi omembe vredna predvsem Alma. Lepo je dokazala, da je bila zadnjič neupravičeno kandidatka za izpad. Kaj podobno odločnega in prepričljivega sem pričakoval od Ajde, po njenem prvem razočaranju. Tokratni nastop je bil soliden, ampak nič posebnega. Tudi prejšnjič odlična Demetra je bila tokrat precej povprečna. Izbira komada katastrofalna. Ana je bila kot vedno odlična, četudi v različici, ki ji, po mojem, ni najbolj pisana na kožo. Ampak dokazala je, da se da tudi rokerski komad odpet čutno. Ajda, uči se od Ane. Swagice so bile v prvem nastopu zelo povprečne, potem, ko so se borile za obstanek pa kot da bi bile to ene druge punce ali playback. Pozitivno presenečen. Pri teh skupinah me bolj kot njihova kvaliteta petja moti to, da so umetno sestavljene in to nekako ne funkcionira tako kot bi moralo, časa, da bi se iskali in našli pa ni veliko, tudi če imajo na voljo vsa možni support. Podobno je pri fantovski skupini. Nekako kot da sami ne vedo kaj bi bili, nek brezvezni boy band ali rokerji. Drugače dobri pevci. Matija… kaj pa vem, zapomnil sem si predvsem njegovo obrazno mimiko, ki se meni zdi moteča. Soliden nastop, ampak mene ne prepriča. In nesrečni Gašper… Po mojem ga je pokopal komad od Extremov. Klasika, ki jo preigrava vsak mulc, ki obvlada par akordov na kitari, je na žalost nekoliko preveč »pedersko« izzvenela. Ta tip je stokrat boljši in v njem je več talenta kot ga pokaže. Čudni izzivi, še bolj čuden look… so prinesli pričakovan rezultat. Prepričan sem, da bo izven x factorja, ko bo končno spet to, kar on je v resnici, lahko naredil odlično kariero. Škoda ga je, po drugi strani pa boljše da je šel zdaj ven, kot da še par oddaj v čudnih »preoblekah« dela budalo iz sebe. Nekaj podobnega slutim pri tistih fantih… se mi zdi,da nekaterim od njih srce drugače bije.

 17. @felix pravi:
  22.5.12 ob 02.11

  odlično, podpišem komentar

 18. js pravi:
  22.5.12 ob 10.18

  mislm da tej mentorji (predvsem jadranka) svoje tekmovalce namest da bi jih nardil bolše, zaserjejo..že zadnč k sm vidla kako so jim imidž spremenl (beri oblekl za noč čarovnic) mije šlo kr na jok. če izpostavm sam gašperja pa matijo iz 2 normalnih, luštnih za pogledat fantov, so nardil katastrofo, da ne omenm da se noben od njih ni dobr počutu u svoji koži...naprej bi definitivno mogu it gašper ne pa ta kvazi huda vokalna skupina, ki me v njenih najbolših trenutkih spominja na nivo npr.unique, bepop ipd.. punce so res da dobr predelale beyoncin komad, da se ne vidjo pomanklivosti, ki jih ma večji del skupine z vokelom.polom..najbol na k... mi pa gre una kvazi reperka k skos stoji k lipov bog z zaprtimi ustmi, pol ma pa dva stavka kvazi reprskega uložka za povedat--djte to vn k ni fer do drugih. nasploh pa se mi zdi da so skupine vokalno ZEEEELOOOO slabe, kar je tud razlog da člani skupin nimajo enakovrednih delov, ki bi jih odpel (npr. prej omenjena reprka pa še ena punca iz SWAG, da ne omenjam da pr inandout sam toni pa tim pojeta-btw ta tim in posiljevanje prek mediev s tem da je biuši od maje keuc mi gre že tud na živce). prosm pošlte domov eno od teh dveh skupin, ker delata bruke konceptu oddaje...simon bi bruhu,čeb slovenski xfactor gledal

 19. Vestna pralnica pravi:
  23.5.12 ob 12.33

  Čista vest in bogate nagrade: www.vestnapralnica.si

 20. sonjci pravi:
  24.5.12 ob 19.27

  kar ena-ti dam prav!Tudi meni Damjan niti malo ni vsec!Najbolj pa mi je vsec Jadranka,ki se mi zdi izredno korektna!Se bolj pa to,ker niti enkrat nisem opazla da bi katerega kandidata tako ponizovala kot sta to pocela Ales in pa Damjan!Pa ceprav so tudi damjanovi varovanci imeli napake,je jadranka zelo korektno to pokomentirala.damjan se mi zdi zelo potuhjen tip,in nikoli ne ves kaj si misli...

 21. Neža pravi:
  28.5.12 ob 10.57

  BRAVO Gašper! Vedi, da si kljub temu, da si "izpadel", zame ZMAGOVALEC! Imaš prekrasen glas, si sposoben, simpatičen.... in v življenju boš dosegel, kar si želiš. Pot ne bo vedno ravna. Želim ti, da premagaš vse ovire! SREČNO!

 22. lučka pravi:
  1.6.12 ob 12.59

  gašper,mislim da se ti je zgodila krivica. nadaljuj pevsko pot,vem da ti bo uspelo

 23. nada pravi:
  4.6.12 ob 00.30


  zelo si bil dober pevec bravo gašper

  želim ti vso srečo pri petju
  lp

  nada