Kvak.com

Aleš Uranjek in Jadranka Juras: on pljuval po njej za njenim hrbtom

sreda, 2. maj 2012
X Factor, Jadranka Juras, Aleš Uranjek
Aleš Uranjek in Jadranka Juras naj bi med snemanjem šova X Factor postala prava prijatelja, vprašanje pa je, če se Jadranka zaveda, da jo je Aleš nekoč za njenim hrbtom na veliko kritiziral. Glasbenika se poznata še, ko je on sodeloval s skupino Tabu, ona pa hodila z njenim bobnarjem Primožem Štormanom. Alešu naj bi šlo najbolj v nos Jadrankino vegetarijanstvo, ki takrat seveda še ni bilo tako moderno. Rad je komentiral tudi njeno pričesko, menda pa je šel celo tako daleč, da je izjavil, da iz Jadranke nikoli ne bo nič! Menda pa Jadranka ni edina, ki je za svojim hrbtom deležna Aleševih neprijaznih opazk. Glasbenik in menedžer tudi o Zoranu Predinu ni imel za povedati dosti prijaznih besed, danes pa z njim sodeluje ... (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Floki pravi:
  2.5.12 ob 13.55

  Glede Aleša me ne presenečajo te izjave, dvolićnež, ki ne misli s svojo glavo, ampak nekdo drug misli namesto njega. Le kje so ga našli???

 2. Felix pravi:
  2.5.12 ob 13.59

  Če pove to, kar misli, še ni dvoličnež. :) Mislim, da je zelo očitno od nekdaj, da Jadranka, čeprav izredno talentirana pevka, ni ravno običajna punca. Ja če bi njo takšni kot je ona sama pred leti ocenjevali na x Factorju, res ne bi prišla daleč. Ima Uranjek kar prav.

 3. xy pravi:
  2.5.12 ob 16.42

  Pa saj ni povedal nicesar kar ne bi bilo res o njej ... o tem vegetarjanstvu tezi, ko verski fanatik, frizure so mama pomagaj, in glede na njen pevski talent, punca ni dosegla nicesar vidnejsega do zdaj, kar je skoda, ker ima v redu glas.

 4. neimenovan pravi:
  2.5.12 ob 17.23

  pa ka ste čist otrgan saj smo ja slovenci ka pa pol če je kdaj narobe reku kdo pa ne ka vi ste pa vsi same ovčke poštene prekleti loji sam šinfal bi sebe poglejte

 5. Cinik pravi:
  2.5.12 ob 20.56

  Čisto res je, ali mogoče znate navesti en sam komad od Jadranke? NE? No, jaz tudi ne. Da o tem, če jo kdo posluša (ali vabi na koncerte) v bivši Yugi in EU, ne bi zgubljali besed. Pač lokalna "zvezdnica", kot je 99% slovenske scene.