Kvak.com

Jure Janković - mačističen in nesramen do žene Vesne?

četrtek, 5. januar 2012
Jure Janković, Vesna Janković, Zoran Janković
Jure Janković in Vesna Janković sta že dlje časa tarči raznih govoric, vendar pa parček še vedno ostaja skupaj. Očividka ju je za božič opazila v hotelu Larix v Kranjski Gori: " ... Vesna je hodila po hrano, Jure pa je samo sedel in se smejal. Zdelo se mi je nesramno in mačistično, da lepotico takole pošilja sem in tja, a sem potem čisto jasno slišala, ko mu je prijazno rekla, da naj kar sedi in bo že sama nosila hrano za mizo." Sicer pa sta zakonca potrdila sloves velikih uživačev, ki živita na veliki nogi: "Že v jedilnici so Jure, Vesna in družba spili kar precej vina, nato pa so se preselili v bar, kjer so si privoščili izredno drage buteljke ..." Vesna je imela v družbi glavno besedo, Jure pa je bil zelo tiho. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. mici pravi:
  5.1.12 ob 10.53

  nikoli vam ni prav meni se zdi čist fajn da je možu postregla če bi bilo obratno bi pisali da je jure copata in kaj vas tolk briga kaj so pili in kaj jedli menda si nobodo v hotelu naročili burek pa odo čeprav je tudi to dobro no jim treba gledat kaj dajo v usta pustite ljudi živeti

 2. Anonimni pravi:
  5.1.12 ob 16.24

  te trači... za enega revnega opazovalca je izredno draga buteljka že 20€!? sigurno pa lahko samo butelj takole opazuje nekoga...

 3. ana pravi:
  5.1.12 ob 16.53

  Slovenci smo ce dalje bolj nevoscliv narod!Koliko nekomu gre fajn,pa takoj ga treba obrat do kosti!Groza....

 4. Anonimni pravi:
  5.1.12 ob 18.01

  in kaj je tu nesramno in mačistično,če se je sama ponudila da bo prinesla hrano? kr neki no

 5. Anonimni pravi:
  5.1.12 ob 19.34

  Če jo ni tepel, potem je kul. Da bi v Larixu imeli ekstremno drage buteljke pa tudi dvomim, sicer pa kaj, so vsaj hotelirji zaslužili!

 6. saska pravi:
  5.1.12 ob 20.19

  tale očividka je očitno imela preveč dela z Jankoviči in ji ni za svojo družino nič časa ostalo.Da moraš takole opazovat in slikat moraš bit pa res bolan, pa naj bojo oni ali kdo drug. Če bi vsak pred svojim pragom pometal bi imel do smrti zadost dela.Očividci imajo svojih problemov preveč, da jih iščejo še drugje.

 7. Boky pravi:
  6.1.12 ob 02.49

  saska: lepo napisano..nimam kaj za dodat..se pa popolnoma strinam s tabo ;)

 8. pesa pravi:
  6.1.12 ob 17.25

  veš kaj očividka, da bi jaz plačala v hotelu in potem opazovala tega kekca, res si bolj tumasta kot pajurček. on se je vsaj zabaval ,kar je plačal ti si pa plačala in kaj si imela od tega nič . drugič bodi rajši doma bo ceneje.

 9. Peter pravi:
  10.1.12 ob 21.46

  Če bi se res hotela preseravat, se ne bi kazala v Sloveniji. V tujini še vedno smuča ogromno Slovencev s povprečnimi zaslužki. Čudno, da se "očividki" zdi, da živijo na veliki nogi, torej drugače od nje, so bili pa vsi v istem hotelu.

 10. RINA pravi:
  22.1.12 ob 15.39

  OPRAVLJATI NI LEPO, VSAK NAJ POMETE PRED SVOJIM PRAGOM, PA BO IMEL VEDNO DOVOLJ DELA, DRUGE PA NAJ PUSTI PRI MIRU.

 11. SONJCI pravi:
  22.1.12 ob 19.04

  RINA,vsaka cast zelo lepo napisano-pa se kako ti dam prav!

 12. Milena pravi:
  26.1.12 ob 11.05

  Ne verjamem,da je nesramen do žene,če pa je,je pa sama kriva.Sicer pa zakaj ste mu tako nevoščljivi će uživa življenje,jaz bi tudi če bi lahko.Kako pa je prišel tako mlad do bogastva,pa tako vsi vemo,in vsi bi podobno delali,če bi lahko.Je pa zelo simpatičen za pogledat.Samo tam na sodišču mi pa je šel na živce s tistim svojim stavkom,odgovor enak prejšnemu,le kdo mu je tako butasto svetoval,saj se mu je smejala vsa Slovenija..no ja,bo že...