Kvak.com

Sabina Remar - njen golfist Milan Stanič ima že drugo

petek, 16. december 2011
Sabina Remar, Tomaž Kralj, Martin Stanič
Sabina Remar in Milan Stanič sta že zgodovina - manekenka in golfist sta se po le nekaj mesecih zveze razšla. Čeprav je Remarjeva še pred tedni opevala njuno zvezo, pa se premožni športnik na svojem Facebooku že kaže s postavno blondinko. Šušlja pa se tudi, da naj bi se Sabina počasi spet zbliževala s Tomažem Kraljem: čeprav so ob koncu njune zveze naokoli letele obtožbe o njegovem verbalnem nasilju in ponižujočim vedenjem, očitno to ni bilo dovolj, da bi si dokončno rekla adijo. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  16.12.11 ob 11.48

  Sabina,imej malo ponosa.Postavi se na svoje noge in ne obešaj se na premožne moške. Saj se ti mora gabit do moških s katerimi si za preživetje.

 2. oly pravi:
  16.12.11 ob 15.31

  To je zmožna SAMO REMARCA, ta ženska je urgentni primer, za psihijatrijo... Malo tukaj malo tam, fuj od fuja... packa, da ne napišem še kaj drugega.

 3. jernej pravi:
  16.12.11 ob 16.58

  Remarca počne pač to, kar počne 80% naših tako imenovanih lepotičk, prodaja se tistim, ki imajo denar. Ni pomembno al so mladi, stari, pošteni, barabe, debeli al suhi, plešasti....šteje samo debelina denarnice. Bolj ko je debela, bolj so punce "zaljubljene" in jih razlika v letih sploh ne moti. Ja, res žalostno, kam smo padli, še bolj žalostno pa je, da naši mediji to podpirajo in take zveze opevajo in jih celo postavljajo za zgled. Tudi oni se prodajajo tako kot te punce, v bistvu se prostituirajo tudi sami.

 4. ONNA pravi:
  16.12.11 ob 18.44

  Sporno je to da je toliko omenjala da je trpela ko je bila v vezi s Kraljem, da jo je poniževal in ne vem kaj še. Sedaj se spet zbižujeta al kaj? Ni gladka,preveč leta od cveta do cveta..bi jo rada videla s človekom, ki dela za 600€ / mesec.

 5. tina pravi:
  17.12.11 ob 14.38

  hahaha, kaj pa je pričakovala. Očitno je hitro ugotovil kolk je ura in si jo malo privoščil, tako kot številni pred njim. Sej fant ni naumen, da bi si jo nakopal na grbo, ona pa je v svoji glavi že delala načrte, kako ga bo najbolj ožela. Ja Sabinca, nič ne bo bo treba delat, kar je malo verjetno, bo raje stisnila zobe, debelo požrla in spet dala noge narazen enemu staremu dediju.

 6. vox pravi:
  17.12.11 ob 18.26

  Boš morala malo na cesto v Italijo nap... MILANO, ki ti je pri srcu..

 7. Anonimna pravi:
  22.12.11 ob 20.38

  Ni Milan ampak Martin Stanič