Kvak.com

Daša in Rajko Hrvatič - nista podpisala predporočne pogodbe

ponedeljek, 7. november 2011
Rajko Hrvatič, Daša Podržaj, Daša Hrvatič
Čeprav vsake toliko časa na dan prihajajo šepetanja in namigovanja, da je njuna poroka vse prej kot sad ljubezni, pa Daša Hrvatič (lepotička je opustila dekliški priimek Podržaj)  in Rajko Hrvatič nista podpisala niti predporočne pogodbe. Daša, ki februarja naslednje leto pričakuje otroka, tudi iskreno odgovarja na vprašanja, kaj ji je na Rajku najbolj všeč: "Rajko navzven deluje precej nedostopen, brez čustev in podobno, vendar je v resnici eden izmed najbolj dobrosrčnih, ljubeznivih in nežnih ljudi, kar jih poznam. Pravzaprav je kar občutljiva dušica. (smeh) Tega sicer ne pokaže, a sem sčasoma spoznala, da se za 'fasado' skriva zelo nežen in ljubeč moški. Kljub temu pa je še vedno zelo možat in prav ta kombinacija me pri njem najbolj privlači: grobo in nežno." (vir: Story)
Komentarji:
 1. katalenca pravi:
  7.11.11 ob 08.24

  Novinar/ka ki piše članek bi pa res morala vedeti, da pri nas takšne predporočne pogodbe ne obstajajo.

 2. Striček Cviček pravi:
  7.11.11 ob 09.56

  Me zanima, kolk bo nežen, k bo začel mlade jebce iz vodne pojstle metat.

 3. ,,,, pravi:
  7.11.11 ob 13.49

  mislim da b mogla kar velik potrpeti pri tem tipu....

 4. martin pravi:
  7.11.11 ob 17.20

  haha plačan članek na željo Daše, ki se hudo trudi, olepšat svojo podobo g. Hrvatič. Eh Dašica, se predobro poznamo, a ni škoda dinarčkov ;)

 5. mili pravi:
  7.11.11 ob 19.32

  ma tadva bosta 100% dočakala diamantno poroko, če ne, bo pa itak preskrbljena vsaj do otrokovega osemnajstega leta

 6. Anonimni pravi:
  8.11.11 ob 17.07

  Mislim da ona tudi brez pogodbe zelo dobro ve pod kakšnimi pogoji se je poročila in kaj vse bo v zakonu v zameno za materialno preskrbljenost morala tolerirat. :)

 7. joco pravi:
  8.11.11 ob 18.06

  Jaz sem bil v ekipi, ki je Dašo, takrat aktualno misico (marca 09) spremljala in snemala, ko je prvič obiskala Hrvatiča. Celo pot smo jo poslušal, kako je pametovala, da ona ne pada na bogate. Potem, ko smo videli kako ji je čeljust dol padla, ko jo je Rajc popeljal po hiši in je to seveda takoj opazil tudi on sam, smo se pa začel delat norca in zbirat stave, koliko časa bo minilo, ko bo padla pod njega. No ni pretekel niti teden. Tolk o silni ljubezni, moralnih načelih in pametnih izjavah. Padla je pod njega tako, kot vse, ki jim je v preteklosti podelil naslov misice.

 8. manca pravi:
  9.11.11 ob 17.13

  hahaha hočeš reč, da je punca prišla s svojim mnenjem odšla pa z njegovim, a ne. Keš bejbi, ki bi zdaj na vsak način to skrila. Ma naj se ma, ko pogledam Hrvatiča... si zasluž punca vsak evro, krvavo ;)

 9. toni pravi:
  10.11.11 ob 17.05

  sem tudi zaj slišu, da je imel Hrvatič licenco za misice zato, da je rekrutal mlade uspeha in slave željne punce zase in za prijatelje. Baje je celo reku, da je Dašo obdržu zato, ker nima več licence in se zaveda, da ne bo mogel več izbirati kero hoče met nasledno leto.

 10. haha pravi:
  11.11.11 ob 04.08

  kot prvo kdo to sploh je, a to je ta na sliki, sem najprej mislil, da je moški...kakšen marlenin kolega. In to je bilo miss ali kaj...hmm ja zanimivo, saj če razširiš noge rajkotu potem se že da vse zmenit ane. Samo, da je pa tako brez sramu...jaz bi se jo odrekel, če bi bila moja hčerka...

 11. mona pravi:
  12.11.11 ob 12.01

  Ja precej nerodno in zapleteno, sploh pa za bodočega otroka. Hrvatič je namreč kar nekah let starejši kot pa Dašin oče, in me prav zanima, koga bo otrok klical dedi ;)

 12. Anonimni pravi:
  15.11.11 ob 16.23

  Otrok vedno ve kdo so njegovi starši, brez skrbi. Njegovi možgančki drugače delujejo in se še ne obremenjuje z leti, gubami, plešavostjo, ... Ko bo starejši se bo mogoče mal zasekiral. Pa še to verjetno manj zaradi Hrvatičevih let kot vsega ostalega v zvezi z njim in njegovo mamico.

 13. kr'en pravi:
  18.11.11 ob 12.21

  haha prav imaš, tudi jaz isto razmišljam, ta oseba Daša, ki je za sebe mislila, da je miss, deluje podpovprečno in čisto nič žensko. Zato je pa "rinila" v bogataša... (keš pi***) na telj sliki tudi izgleda možato .. saj ima vrat širši kot glavo! Grozljivo primitivno zoprna poceni oseba!

 14. mmm pravi:
  15.2.12 ob 15.00

  daša je zelo fejst punca, zna biti prava prijateljica, v resnici je zelo luštna, pametna in simpatična, slovenska bolezen pa je nevoščljivost,
  bog naj jima da vse darove, si že zaslužita.

 15. lili pravi:
  28.2.12 ob 17.35

  se strinjam z mmm